Roastbiff med hjemmelaget remulade

1 h
Lagret av 245 brukere
Hjemmelaget roastbiff med remulade
Foto: Sara Johannessen
Lagret av 245 brukere

Ingredienser

1
stk
  • 1 kg flatbiff
  • pepper, grovmalt, en blanding av sort, hvit og rose
  • salt
  • olje, til steking
  • 1 dl friske urter, hakkede, som persille, gressløk, basilikum
  • salt
  • pepper

Hjemmelaget remulade

  • 3 dl majones
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ts worcestershiresaus
  • 4 ss kapers, hakket
  • 5 ss sylteagurk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 kg flatbiff
  • pepper, grovmalt, en blanding av sort, hvit og rose
  • salt
  • olje, til steking
  • 1 dl friske urter, hakkede, som persille, gressløk, basilikum
  • salt
  • pepper

Hjemmelaget remulade

  • 3 dl majones
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ts worcestershiresaus
  • 4 ss kapers, hakket
  • 5 ss sylteagurk
Bind opp kjøttet med hyssing for en jevnere fasong på roastbiffen (må ikke hvis du ikke vil). Gni kjøttet godt inn med salt og pepper.
Brun kjøttet ordentlig godt på alle sider i en varm stekepanne med litt olje. Legg kjøttet over i en ildfast form. Stikk inn et steketermometer og stek roastbiffen videre i ovn ved 80-120 grader til kjernetemperaturen er 54-55 grader (ja den skal være blodig, gå opp til 58 grader hvis du ønsker rosa kjøtt). Steketiden er avhengig av steketemperaturen, men beregne god tid uansett.
La roastbiffen bli helt avkjølt før du skjærer den i så tynne skiver som mulig. Roastbiffen

Hjemmelaget remulade

Rør sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og kvernet pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Bind opp kjøttet med hyssing for en jevnere fasong på roastbiffen (må ikke hvis du ikke vil). Gni kjøttet godt inn med salt og pepper.
Brun kjøttet ordentlig godt på alle sider i en varm stekepanne med litt olje. Legg kjøttet over i en ildfast form. Stikk inn et steketermometer og stek roastbiffen videre i ovn ved 80-120 grader til kjernetemperaturen er 54-55 grader (ja den skal være blodig, gå opp til 58 grader hvis du ønsker rosa kjøtt). Steketiden er avhengig av steketemperaturen, men beregne god tid uansett.
La roastbiffen bli helt avkjølt før du skjærer den i så tynne skiver som mulig. Roastbiffen

Hjemmelaget remulade

Rør sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og kvernet pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?