Til hovedinnhold

Blings med biff og speilegg

30 min

Noen ganger frister det med noe annet enn en tørr brødskive med leverpostei. En blings med biff og speilegg er da en mettende og god lunsj, og smørbrødet kan også gjerne serveres til middag.

Lagret av 93 brukere
Blings med biff og speilegg

Noen ganger frister det med noe annet enn en tørr brødskive med leverpostei. En blings med biff og speilegg er da en mettende og god lunsj, og smørbrødet kan også gjerne serveres til middag.

Lagret av 93 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 skive(r) brød, ristet
  • 150 g mørbrad, evt. ytrefilet eller entrecôte
  • 1 fedd hvitløk
  • 0.5 stk rød chili
  • 2 ss koriander, frisk, hakket
  • chilisaus, for eksempel Sriracha
  • 1 stk egg
  • salt
  • pepper

Til steking

  • olje, og smør

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 skive(r) brød, ristet
  • 150 g mørbrad, evt. ytrefilet eller entrecôte
  • 1 fedd hvitløk
  • 0.5 stk rød chili
  • 2 ss koriander, frisk, hakket
  • chilisaus, for eksempel Sriracha
  • 1 stk egg
  • salt
  • pepper

Til steking

  • olje, og smør
Krydre biffen med salt og kvernet pepper. Finhakk hvitløk og chili.
Stek biffen i en stekepanne over høy varme. Bruk litt olje i pannen og stek i 2-3 minutter på hver side, litt avhengig av tykkelsen på biffen.
Senk temperaturen og tilsett en klatt smør, hvitløk, chili og koriander. Vend biffen rundt i smøret og ha alt over på en tallerken så lenge.
La biffen hvile mens du steker speilegget i samme panne.
Skjær biffen i skiver og legg alt over på brødskiven. Pass på at du får med deg all den gode sjyen fra biffen.
Topp med chilisaus hvis ønskelig.
woman cooking

Bon appetit!

Krydre biffen med salt og kvernet pepper. Finhakk hvitløk og chili.
Stek biffen i en stekepanne over høy varme. Bruk litt olje i pannen og stek i 2-3 minutter på hver side, litt avhengig av tykkelsen på biffen.
Senk temperaturen og tilsett en klatt smør, hvitløk, chili og koriander. Vend biffen rundt i smøret og ha alt over på en tallerken så lenge.
La biffen hvile mens du steker speilegget i samme panne.
Skjær biffen i skiver og legg alt over på brødskiven. Pass på at du får med deg all den gode sjyen fra biffen.
Topp med chilisaus hvis ønskelig.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?