Grill eller toast skivene om ønskelig. Bland sammen majones, sylteagurk, kapers, hakkede urter og vårløk. Tilsett en teskje agurk eller kaperslake og smak tartarsausen til med salt og pepper.
Skrell og skjær løken i skiver og ta ringer fra hverandre. Vend løkringene først i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i loffsmuler.
Varm oljen i en liten kasserolle og friter løkringene (noen få om gangen) gylne og lekre. La ringene dryppe av seg på kjøkkenpapir og dryss straks over litt salt.
Fordel roastbiffen på skivene og topp med en god skje tartarsaus. Legg på en gjeng friterte løkringer og pynt med urter eller spirer.
Bon appetit!
Grill eller toast skivene om ønskelig. Bland sammen majones, sylteagurk, kapers, hakkede urter og vårløk. Tilsett en teskje agurk eller kaperslake og smak tartarsausen til med salt og pepper.
Skrell og skjær løken i skiver og ta ringer fra hverandre. Vend løkringene først i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i loffsmuler.
Varm oljen i en liten kasserolle og friter løkringene (noen få om gangen) gylne og lekre. La ringene dryppe av seg på kjøkkenpapir og dryss straks over litt salt.
Fordel roastbiffen på skivene og topp med en god skje tartarsaus. Legg på en gjeng friterte løkringer og pynt med urter eller spirer.