Roastbiff med tartarsaus og friterte løkringer

60 min

Lag et ordentlig godt måltid av restene fra gårsdagen.

69 har lagret denne
Roastbiff med tartarsaus og friterte løkringer

Lag et ordentlig godt måltid av restene fra gårsdagen.

69 har lagret denne
2
porsjoner
  • 2 skive(r) brød, store, grove
  • 100 g roastbiff
  • 4 ss majones
  • 2 ss sylteagurk, hakket
  • 2 ts kapers, hakket
  • 2 ss gressløk, hakket, og/eller persille
  • 2 ss dill, hakke
  • 1 stk vårløk, finsnittet
  • 1 stk løk, mellomstor
  • 1 stk egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl loff, smuler
  • 2 dl olje, nøytral, til fritering
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) brød, store, grove
  • 100 g roastbiff
  • 4 ss majones
  • 2 ss sylteagurk, hakket
  • 2 ts kapers, hakket
  • 2 ss gressløk, hakket, og/eller persille
  • 2 ss dill, hakke
  • 1 stk vårløk, finsnittet
  • 1 stk løk, mellomstor
  • 1 stk egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl loff, smuler
  • 2 dl olje, nøytral, til fritering
Grill eller toast skivene om ønskelig. Bland sammen majones, sylteagurk, kapers, hakkede urter og vårløk. Tilsett en teskje agurk eller kaperslake og smak tartarsausen til med salt og pepper.
Skrell og skjær løken i skiver og ta ringer fra hverandre. Vend løkringene først i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i loffsmuler.
Skrell og skjær løken i skiver og ta ringer fra hverandre. Vend løkringene først i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i loffsmuler.
Varm oljen i en liten kasserolle og friter løkringene (noen få om gangen) gylne og lekre. La ringene dryppe av seg på kjøkkenpapir og dryss straks over litt salt.
Varm oljen i en liten kasserolle og friter løkringene (noen få om gangen) gylne og lekre. La ringene dryppe av seg på kjøkkenpapir og dryss straks over litt salt.
Fordel roastbiffen på skivene og topp med en god skje tartarsaus. Legg på en gjeng friterte løkringer og pynt med urter eller spirer.
woman cooking

Bon appetit!

Grill eller toast skivene om ønskelig. Bland sammen majones, sylteagurk, kapers, hakkede urter og vårløk. Tilsett en teskje agurk eller kaperslake og smak tartarsausen til med salt og pepper.
Skrell og skjær løken i skiver og ta ringer fra hverandre. Vend løkringene først i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i loffsmuler.
Skrell og skjær løken i skiver og ta ringer fra hverandre. Vend løkringene først i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i loffsmuler.
Varm oljen i en liten kasserolle og friter løkringene (noen få om gangen) gylne og lekre. La ringene dryppe av seg på kjøkkenpapir og dryss straks over litt salt.
Varm oljen i en liten kasserolle og friter løkringene (noen få om gangen) gylne og lekre. La ringene dryppe av seg på kjøkkenpapir og dryss straks over litt salt.
Fordel roastbiffen på skivene og topp med en god skje tartarsaus. Legg på en gjeng friterte løkringer og pynt med urter eller spirer.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?