Til hovedinnhold

Roastbiff med tartarsaus og friterte løkringer

1 h

Lag et ordentlig godt måltid av restene fra gårsdagen.

Lagret av 66 brukere
Roastbiff med tartarsaus og friterte løkringer

Lag et ordentlig godt måltid av restene fra gårsdagen.

Lagret av 66 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 2 skive(r) brød, store, grove
  • 100 g roastbiff
  • 4 ss majones
  • 2 ss sylteagurk, hakket
  • 2 ts kapers, hakket
  • 2 ss gressløk, hakket, og/eller persille
  • 2 ss dill, hakke
  • 1 stk vårløk, finsnittet
  • 1 stk løk, mellomstor
  • 1 stk egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl loff, smuler
  • 2 dl olje, nøytral, til fritering

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) brød, store, grove
  • 100 g roastbiff
  • 4 ss majones
  • 2 ss sylteagurk, hakket
  • 2 ts kapers, hakket
  • 2 ss gressløk, hakket, og/eller persille
  • 2 ss dill, hakke
  • 1 stk vårløk, finsnittet
  • 1 stk løk, mellomstor
  • 1 stk egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl loff, smuler
  • 2 dl olje, nøytral, til fritering
Grill eller toast skivene om ønskelig. Bland sammen majones, sylteagurk, kapers, hakkede urter og vårløk. Tilsett en teskje agurk eller kaperslake og smak tartarsausen til med salt og pepper.
Skrell og skjær løken i skiver og ta ringer fra hverandre. Vend løkringene først i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i loffsmuler.
Skrell og skjær løken i skiver og ta ringer fra hverandre. Vend løkringene først i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i loffsmuler.
Varm oljen i en liten kasserolle og friter løkringene (noen få om gangen) gylne og lekre. La ringene dryppe av seg på kjøkkenpapir og dryss straks over litt salt.
Varm oljen i en liten kasserolle og friter løkringene (noen få om gangen) gylne og lekre. La ringene dryppe av seg på kjøkkenpapir og dryss straks over litt salt.
Fordel roastbiffen på skivene og topp med en god skje tartarsaus. Legg på en gjeng friterte løkringer og pynt med urter eller spirer.
woman cooking

Bon appetit!

Grill eller toast skivene om ønskelig. Bland sammen majones, sylteagurk, kapers, hakkede urter og vårløk. Tilsett en teskje agurk eller kaperslake og smak tartarsausen til med salt og pepper.
Skrell og skjær løken i skiver og ta ringer fra hverandre. Vend løkringene først i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i loffsmuler.
Skrell og skjær løken i skiver og ta ringer fra hverandre. Vend løkringene først i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i loffsmuler.
Varm oljen i en liten kasserolle og friter løkringene (noen få om gangen) gylne og lekre. La ringene dryppe av seg på kjøkkenpapir og dryss straks over litt salt.
Varm oljen i en liten kasserolle og friter løkringene (noen få om gangen) gylne og lekre. La ringene dryppe av seg på kjøkkenpapir og dryss straks over litt salt.
Fordel roastbiffen på skivene og topp med en god skje tartarsaus. Legg på en gjeng friterte løkringer og pynt med urter eller spirer.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?