Det forholdsvis enkle kjøkkenet byr på kulinariske herligheter hvor fokuset på råvarens kvalitet og smak står i sentrum, og utvalget er raust. Som tilbehør er det godt med stekte poteter eller rett og slett en grønn salat.
Det forholdsvis enkle kjøkkenet byr på kulinariske herligheter hvor fokuset på råvarens kvalitet og smak står i sentrum, og utvalget er raust. Som tilbehør er det godt med stekte poteter eller rett og slett en grønn salat.
Temperer kjøttet før grilling. Legg T-benstekene på litt over middels varm grill. Grill på den ene siden i 5-7 minutter, snu biffene og dryss over salt. Grill videre i 5-7 minutter på den andre siden. Snu biffene igjen og dryss salt på den andre siden, legg biffene over på en fjøl og la dem hvile noen minutter. Biffene skal være godt brunet på begge sider og røde inni.
Skjær dem i tykke skiver på tvers av fibrene. Legg kjøttet på tallerkener, kvern over pepper og drypp på kjøttsaften som har samlet seg på fjøla.
Pynt med parmesan og ruccola. Avslutt med en runde olivenolje.
Bon appetit!
Temperer kjøttet før grilling. Legg T-benstekene på litt over middels varm grill. Grill på den ene siden i 5-7 minutter, snu biffene og dryss over salt. Grill videre i 5-7 minutter på den andre siden. Snu biffene igjen og dryss salt på den andre siden, legg biffene over på en fjøl og la dem hvile noen minutter. Biffene skal være godt brunet på begge sider og røde inni.
Skjær dem i tykke skiver på tvers av fibrene. Legg kjøttet på tallerkener, kvern over pepper og drypp på kjøttsaften som har samlet seg på fjøla.
Pynt med parmesan og ruccola. Avslutt med en runde olivenolje.