Dryss salt og pepper over kalveskankene og vend stykkene i mel.
Rist av overflødig mel før de legges i glovarm stekepanne og brunes godt på begge sider i olje.
Del opp løken, gulrøttene og selleristilkene i små terninger. Fres grønnsakene myke med smør i en vid gryte før hvitvin og kjøttbuljong haes i sammen med tørkede urter.
Legg i kalveskankene og tøm over hermetiske tomater. Kok opp og la kjøttet syde under lokk på svak varme et par timer til kjøttet er mørt.
Gremolata: Riv det gule ytterste skallet på en godt vasket sitron med rivjern. Bruk helst økologiske sitroner. Bland dette med finhakket hvitløk og persille. Server kalveskankene med gremolata og safrankokt ris.
Bon appetit!
Dryss salt og pepper over kalveskankene og vend stykkene i mel.
Rist av overflødig mel før de legges i glovarm stekepanne og brunes godt på begge sider i olje.
Del opp løken, gulrøttene og selleristilkene i små terninger. Fres grønnsakene myke med smør i en vid gryte før hvitvin og kjøttbuljong haes i sammen med tørkede urter.
Legg i kalveskankene og tøm over hermetiske tomater. Kok opp og la kjøttet syde under lokk på svak varme et par timer til kjøttet er mørt.
Gremolata: Riv det gule ytterste skallet på en godt vasket sitron med rivjern. Bruk helst økologiske sitroner. Bland dette med finhakket hvitløk og persille. Server kalveskankene med gremolata og safrankokt ris.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto