Grovknus pepperkornene og sikt dem for å fjerne pepperstøvet. Det kan du bruke ved en senere anledning. Krydre biffene med den grove pepperen og salt.
Skjær løk og purre i skiver. Stek løken bløt og gyllen i smør (dryss over litt sukker), legg i purren underveis, og krydre med salt og pepper. Legg løken til side så lenge.
Varm opp pannen igjen og stek biffene i olje og litt smør. Stek ca 3-4 minutter på hver side. La biffene hvile på en tallerken mens du fikser sausen.
Hell alt fett fra pannen over biffene, hell cognacen i pannen og flamber. Tilsett fløten og creme fraiche når flammen har lagt seg. Kok sausen til den tykner og rør inn ripsgele.
Smak til med salt og pepper og tilsett kjøttsaften (fra biffene) som har samlet seg på tallerkenen. Bland inn persille og legg biffene og løken i sausen. Server med stekte poteter.
Bon appetit!
Grovknus pepperkornene og sikt dem for å fjerne pepperstøvet. Det kan du bruke ved en senere anledning. Krydre biffene med den grove pepperen og salt.
Skjær løk og purre i skiver. Stek løken bløt og gyllen i smør (dryss over litt sukker), legg i purren underveis, og krydre med salt og pepper. Legg løken til side så lenge.
Varm opp pannen igjen og stek biffene i olje og litt smør. Stek ca 3-4 minutter på hver side. La biffene hvile på en tallerken mens du fikser sausen.
Hell alt fett fra pannen over biffene, hell cognacen i pannen og flamber. Tilsett fløten og creme fraiche når flammen har lagt seg. Kok sausen til den tykner og rør inn ripsgele.
Smak til med salt og pepper og tilsett kjøttsaften (fra biffene) som har samlet seg på tallerkenen. Bland inn persille og legg biffene og løken i sausen. Server med stekte poteter.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto