Krydre kjøttet og stek i panne på høy varme til det har fått en fin stekeskorpe. Etterstek i ovn til kjernetemperaturen er ca. 58 grader. La kjøttet hvile minst 10 minutter før bruk.
Rist sesamfrøene i tørr panne, før de blandes sammen med soyasaus og appelsinsaft i kjelen. Tilsett revet ingefær, stjerneanis, palmesukker og finhakket hvitløk.
Kok opp og la sausen koke ca. 10–15 minutter. Sil sausen, jevne med maisennamel utrørt i vann. Kok opp og rør til du har en passe tykk saus.
Del opp squash og gulrøtter i staver.
Varm olje i wokpanne. Start med gulrøttene og chili, før squash og broccoli tilsettes. Wok grønnsakene lett før grovkuttet pak choy-salat has i. Ta pannen fra varmen og rør inn teryiakisausen.
Kok opp rikelig med lettsaltet vann og kok risnudlene etter anvisning på pakken.
Bland nudler og wokgrønnsaker, server med tynne kjøttskiver og ekstra teriyakisaus.
Bon appetit!
Krydre kjøttet og stek i panne på høy varme til det har fått en fin stekeskorpe. Etterstek i ovn til kjernetemperaturen er ca. 58 grader. La kjøttet hvile minst 10 minutter før bruk.
Rist sesamfrøene i tørr panne, før de blandes sammen med soyasaus og appelsinsaft i kjelen. Tilsett revet ingefær, stjerneanis, palmesukker og finhakket hvitløk.
Kok opp og la sausen koke ca. 10–15 minutter. Sil sausen, jevne med maisennamel utrørt i vann. Kok opp og rør til du har en passe tykk saus.
Del opp squash og gulrøtter i staver.
Varm olje i wokpanne. Start med gulrøttene og chili, før squash og broccoli tilsettes. Wok grønnsakene lett før grovkuttet pak choy-salat has i. Ta pannen fra varmen og rør inn teryiakisausen.
Kok opp rikelig med lettsaltet vann og kok risnudlene etter anvisning på pakken.
Bland nudler og wokgrønnsaker, server med tynne kjøttskiver og ekstra teriyakisaus.