Grillede lammespyd
Friske urter kan erstattes med tørkede (1 ss friske = cirka 1 ts tørkede).
Grill sitronen for en ekstra karamellisert friskhet til å press over lammekjøttet. Del sitronene i to og gni litt olje på snittflaten. Legg sitronene med snittflaten ned på en varm grill og grill i 3-4 minutter. Snu sitronene og la dem ligge et par minutter til.
Marinering er ikke medberegnet i tidsbruken.
Friske urter kan erstattes med tørkede (1 ss friske = cirka 1 ts tørkede).
Grill sitronen for en ekstra karamellisert friskhet til å press over lammekjøttet. Del sitronene i to og gni litt olje på snittflaten. Legg sitronene med snittflaten ned på en varm grill og grill i 3-4 minutter. Snu sitronene og la dem ligge et par minutter til.
Marinering er ikke medberegnet i tidsbruken.
- 700 - 800 g lammekjøtt, mørt
- 1 ss fennikelfrø, knuste
- 4 stk hvitløksfedd
- 1 ss oregano, frisk og hakket
- 1 ss timian, frisk og hakket
- 1 ss rosmarin, frisk og hakket
- 3 - 4 ss olivenolje
- 1 stk sitron, + ekstra til servering
- salt og kvernet pepper
- persille, hakket, til pynt
- tørket chili, knust, til pynt
- 700 - 800 g lammekjøtt, mørt
- 1 ss fennikelfrø, knuste
- 4 stk hvitløksfedd
- 1 ss oregano, frisk og hakket
- 1 ss timian, frisk og hakket
- 1 ss rosmarin, frisk og hakket
- 3 - 4 ss olivenolje
- 1 stk sitron, + ekstra til servering
- salt og kvernet pepper
- persille, hakket, til pynt
- tørket chili, knust, til pynt
Serveres med litt ekstra sitron til å presse over (gjerne grillet sitron).

Bon appetit!
Serveres med litt ekstra sitron til å presse over (gjerne grillet sitron).