For tilberedning på tur kan du ta med det marinerte kjøttet i en brødpose - for så å steke det i panne over bål eller primus. Lag salatmiksen (agurk, tomat rødløk, urter og granateplekjerner) på forhånd og ha den med i en matboks. Stek (eller varm) brødene og topp med kjøtt, dressing og grønnsaker før du ruller det hele sammen.
Grønnsakene kan selvfølgelig varieres etter eget ønske.
Skjær kjøttet i strimler og løken i tynne skiver. Bland alt sammen med krydder, sitron og olje. La kjøttet marinere i minst 1 time.
Bruk en stor stekepanne og stek kjøttet med løken og marinaden over høy varme i cirka 3 minutter. Har du ikke en veldig stor panne bør du gjøre det i to omganger. Rør ofte så det ikke brenner seg.
Fyll ferske lefser, pitabrød eller «pannebrød» med kjøttblandingen og topp med dressing, grønnsaker, urter, granateplekjerner og litt chilisaus. Rull sammen og pakk rullen inn i aluminiumsfolie.
Bon appetit!
Skjær kjøttet i strimler og løken i tynne skiver. Bland alt sammen med krydder, sitron og olje. La kjøttet marinere i minst 1 time.
Bruk en stor stekepanne og stek kjøttet med løken og marinaden over høy varme i cirka 3 minutter. Har du ikke en veldig stor panne bør du gjøre det i to omganger. Rør ofte så det ikke brenner seg.
Fyll ferske lefser, pitabrød eller «pannebrød» med kjøttblandingen og topp med dressing, grønnsaker, urter, granateplekjerner og litt chilisaus. Rull sammen og pakk rullen inn i aluminiumsfolie.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto