Marinerte greske lammespyd med hvitløk, sitron og fennikelfrø
2 t 30 min
Lammekjøtt er et spennende og kjempegodt alternativ til svin og storfe. Disse deilige grillspydene har en gresk twist, og serveres med feta og frisk tzatziki.
Lammekjøtt er et spennende og kjempegodt alternativ til svin og storfe. Disse deilige grillspydene har en gresk twist, og serveres med feta og frisk tzatziki.
2 ss oregano, frisk, hakket. Evt. timian og/eller rosmarin
3 ss olivenolje
0.5 stk sitron, saften fra
salt, og kvernet pepper
tilbehør
tomat, gode
oliven
løk, finsnittet
fetaost
bladsalat
tzatziki
Skjær kjøttet i 2-3 cm store terninger. Bland kjøtt, knust/finhakket hvitløk, fennikelfrø, hakkede urter, sitronsaft og olje. Dekk til og la gjerne kjøttet få marinere et par timer eller natten over.
Træ kjøttet på spydene og krydre med salt og pepper. Grill spydene over høy varme i ca. 10 minutter, snu dem flere ganger underveis.
Serveres med tzatziki, tomater, oliven, finsnittet løk, hakket bladpersille og litt smuldret fetaost.
Bon appetit!
Skjær kjøttet i 2-3 cm store terninger. Bland kjøtt, knust/finhakket hvitløk, fennikelfrø, hakkede urter, sitronsaft og olje. Dekk til og la gjerne kjøttet få marinere et par timer eller natten over.
Træ kjøttet på spydene og krydre med salt og pepper. Grill spydene over høy varme i ca. 10 minutter, snu dem flere ganger underveis.
Serveres med tzatziki, tomater, oliven, finsnittet løk, hakket bladpersille og litt smuldret fetaost.