Marinerte greske lammespyd med hvitløk, sitron og fennikelfrø

2 t 30 min
237 har lagret denne
Marinerte greske lammespyd med hvitløk, sitron og fennikelfrø
237 har lagret denne
4
porsjoner
  • 600 g lam, mørt
  • 1 ss fennikelfrø, knuste
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 ss oregano, frisk, hakket. Evt. timian og/eller rosmarin
  • 3 ss olivenolje
  • 0.5 stk sitron, saften fra
  • salt, og kvernet pepper

tilbehør

  • tomat, gode
  • oliven
  • løk, finsnittet
  • fetaost
  • bladsalat
  • tzatziki
Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g lam, mørt
  • 1 ss fennikelfrø, knuste
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 ss oregano, frisk, hakket. Evt. timian og/eller rosmarin
  • 3 ss olivenolje
  • 0.5 stk sitron, saften fra
  • salt, og kvernet pepper

tilbehør

  • tomat, gode
  • oliven
  • løk, finsnittet
  • fetaost
  • bladsalat
  • tzatziki
Skjær kjøttet i 2-3 cm store terninger. Bland kjøtt, knust/finhakket hvitløk, fennikelfrø, hakkede urter, sitronsaft og olje. Dekk til og la gjerne kjøttet få marinere et par timer eller natten over.
Træ kjøttet på spydene og krydre med salt og pepper. Grill spydene over høy varme i ca. 10 minutter, snu dem flere ganger underveis.
Serveres med tzatziki, tomater, oliven, finsnittet løk, hakket bladpersille og litt smuldret fetaost.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær kjøttet i 2-3 cm store terninger. Bland kjøtt, knust/finhakket hvitløk, fennikelfrø, hakkede urter, sitronsaft og olje. Dekk til og la gjerne kjøttet få marinere et par timer eller natten over.
Træ kjøttet på spydene og krydre med salt og pepper. Grill spydene over høy varme i ca. 10 minutter, snu dem flere ganger underveis.
Serveres med tzatziki, tomater, oliven, finsnittet løk, hakket bladpersille og litt smuldret fetaost.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?