Pinnekjøtt-wrap
Lag pinnekjøtt-wrap hvis du har pinnekjøttrester til overs! Du kan selvfølgelig lage disse helt fra bunn av også, men da må du starte med å vanne ut pinnekjøttet ett døgn før du skal bruke det. Bytt vannet minst to ganger underveis. Damp det i 2-3 timer på trepinner eller rist. La kjøttet avkjøle seg før du plukker det av beina. Da er det lettere å fjerne fettet.
Tilberedelsestid avhenger veldig av om du har pinnekjøttrester eller skal vanne ut kjøttet over natta og så koke, men fra du har ferdig pinnekjøtt tar det omtrent 30 minutter å lage disse wrapsene.
Lag pinnekjøtt-wrap hvis du har pinnekjøttrester til overs! Du kan selvfølgelig lage disse helt fra bunn av også, men da må du starte med å vanne ut pinnekjøttet ett døgn før du skal bruke det. Bytt vannet minst to ganger underveis. Damp det i 2-3 timer på trepinner eller rist. La kjøttet avkjøle seg før du plukker det av beina. Da er det lettere å fjerne fettet.
Tilberedelsestid avhenger veldig av om du har pinnekjøttrester eller skal vanne ut kjøttet over natta og så koke, men fra du har ferdig pinnekjøtt tar det omtrent 30 minutter å lage disse wrapsene.
- 1 kg pinnekjøtt
- 10 stykker lompe
- 2 stykker sjalottløk
- 400 g rosenkål
- 1 dl seterrømme
- 1 ss dijonsennep
- olivenolje
- salt
- pepper
- 1 kg pinnekjøtt
- 10 stykker lompe
- 2 stykker sjalottløk
- 400 g rosenkål
- 1 dl seterrømme
- 1 ss dijonsennep
- olivenolje
- salt
- pepper
