Her har jeg servert lammebollene med en enkel bulgursalat som består av kokt bulgur blandet med granateplekjerner, hakket persille, litt mynte, olivenolje, noen dråper sitronsaft, salt og pepper.
Her har jeg servert lammebollene med en enkel bulgursalat som består av kokt bulgur blandet med granateplekjerner, hakket persille, litt mynte, olivenolje, noen dråper sitronsaft, salt og pepper.
Bland sammen alle ingrediensene til lammebollene. Smak farsen til med salt og pepper. Stek en liten prøve og juster smaken etter behov.
Form farsen til valnøttstore boller og brun bollene i en stor stekepanne. Ta bollene ut av pannen så lenge. Ikke vask pannen, men slå eventuelt ut litt av stekefettet.
Fres sjalottløk og hvitløk i pannen. Tilsett garam masala og knuste tomater. La sausen småkoke i 5 minutter. Tilsett fløte, litt salt og pepper, la sausen småputre i 5 minutter til.
Kjør sausen jevn med en stavmikser og legg bollene i sausen. La lammebollene trekke i sausen i 10 minutter, eller til bollene er gjennomstekt.
Dryss over grovhakket koriander og finsnittet rødløk.
Bon appetit!
Bland sammen alle ingrediensene til lammebollene. Smak farsen til med salt og pepper. Stek en liten prøve og juster smaken etter behov.
Form farsen til valnøttstore boller og brun bollene i en stor stekepanne. Ta bollene ut av pannen så lenge. Ikke vask pannen, men slå eventuelt ut litt av stekefettet.
Fres sjalottløk og hvitløk i pannen. Tilsett garam masala og knuste tomater. La sausen småkoke i 5 minutter. Tilsett fløte, litt salt og pepper, la sausen småputre i 5 minutter til.
Kjør sausen jevn med en stavmikser og legg bollene i sausen. La lammebollene trekke i sausen i 10 minutter, eller til bollene er gjennomstekt.
Dryss over grovhakket koriander og finsnittet rødløk.