Lammecarré med urteskorpe
Denne flotte og eksklusive lammecarréen er skikkelig kosemat som garantert vil imponere både på utseende og smak.
Lammecarré er lammerygg med ribben på. En utrolig flott råvare, saftig og mør med mye smak.
Får du ikke tak i lammecarré, kan du bruke enkle lammekoteletter, lammefilet (ytrefilet), sadel eller mørbradstykke med fett.
Husk at steketiden vil varierer litt i forhold til tykkelsen på kjøttet og om det stekes på beinet.
Tips: Smak til lammesjyen med balsamicoeddik, soyasaus eller grov og sterk sennep. Finhakket hvitløk, sjalottløk og urter blir også veldig godt.
Denne flotte og eksklusive lammecarréen er skikkelig kosemat som garantert vil imponere både på utseende og smak.
Lammecarré er lammerygg med ribben på. En utrolig flott råvare, saftig og mør med mye smak.
Får du ikke tak i lammecarré, kan du bruke enkle lammekoteletter, lammefilet (ytrefilet), sadel eller mørbradstykke med fett.
Husk at steketiden vil varierer litt i forhold til tykkelsen på kjøttet og om det stekes på beinet.
Tips: Smak til lammesjyen med balsamicoeddik, soyasaus eller grov og sterk sennep. Finhakket hvitløk, sjalottløk og urter blir også veldig godt.
Ingredienser
- 1.5 kg lammekarré
- 2 ss sennep, gjerne Dijon
- 3 skive(r) loff, uten skorpe
- 4 ss bladpersille, hakket
- 4 ss basilikum, hakket, kan sløyfes
- 4 ss parmesan, revet
- 1 ts sitronskall
- 4 fedd hvitløk, knust med skall
- 2 dl lammekraft, innkokt
- 100 g smør
Slik gjør du:
- 1.5 kg lammekarré
- 2 ss sennep, gjerne Dijon
- 3 skive(r) loff, uten skorpe
- 4 ss bladpersille, hakket
- 4 ss basilikum, hakket, kan sløyfes
- 4 ss parmesan, revet
- 1 ts sitronskall
- 4 fedd hvitløk, knust med skall
- 2 dl lammekraft, innkokt
- 100 g smør
