Kjør loff til smuler i en hurtigmikser. Tilsett urter og kjør videre til du får fine lysegrønne smuler.
Bland inn ost og revet sitronskall. Legg brødblandingen (paneringen) utover en stor tallerken.
Skjær vekk eventuelle tykke sener på lammecarréen og rut opp fettet. Krydre kjøttet godt med salt og pepper.
Brun lammet i en varm stekepanne med fettsiden ned. Snu og brun kjøttet godt på alle sider, legg i knuste hvitløkfedd underveis.
Løft kjøttet over i en passende ildfast form. La fettsiden ligge opp og slå stekefettet fra pannen over kjøttet. Stek videre i ovn ved 180 grader i ca. 12 minutter. Skru opp temperaturen til 200 grader.
Pensle kjøttet med et tynt lag sennep og vend det i brødpaneringen. La kjøttet få noen minutter til i ovnen slik at paneringen blir sprø.
Brun smøret i en kasserolle til det blir gyllenbrunt og lukter «nøtteaktig».
Bland sammen lammekraft og brunet smør. Skjær kjøttet mellom bena til kotelett-stykker og server med sjysaus og for eksempel syltet løk, smørdampede grønnsaker og gulrotpuré.
Bon appetit!
Kjør loff til smuler i en hurtigmikser. Tilsett urter og kjør videre til du får fine lysegrønne smuler.
Bland inn ost og revet sitronskall. Legg brødblandingen (paneringen) utover en stor tallerken.
Skjær vekk eventuelle tykke sener på lammecarréen og rut opp fettet. Krydre kjøttet godt med salt og pepper.
Brun lammet i en varm stekepanne med fettsiden ned. Snu og brun kjøttet godt på alle sider, legg i knuste hvitløkfedd underveis.
Løft kjøttet over i en passende ildfast form. La fettsiden ligge opp og slå stekefettet fra pannen over kjøttet. Stek videre i ovn ved 180 grader i ca. 12 minutter. Skru opp temperaturen til 200 grader.
Pensle kjøttet med et tynt lag sennep og vend det i brødpaneringen. La kjøttet få noen minutter til i ovnen slik at paneringen blir sprø.
Brun smøret i en kasserolle til det blir gyllenbrunt og lukter «nøtteaktig».
Bland sammen lammekraft og brunet smør. Skjær kjøttet mellom bena til kotelett-stykker og server med sjysaus og for eksempel syltet løk, smørdampede grønnsaker og gulrotpuré.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto