Gratinerte kjøttboller i brioche
Prøv denne herlig krysningen av gratinerte kjøttboller, burger og sandwich. Kjøttbollene serveres i brioche og toppes med tykk tomatsaus og mozzarella. Små sammensatte brioche sliders-brød passer helt perfekt her, eventuelt kan du bruke andre sliders-brød eller små rundstykker. Ha gjerne litt ekstra hvitløk i pannen før du tilsetter de knuste tomatene. Ha eventuelt også litt mer olje i så hvitløken freses blank og saftig.
Prøv denne herlig krysningen av gratinerte kjøttboller, burger og sandwich. Kjøttbollene serveres i brioche og toppes med tykk tomatsaus og mozzarella. Små sammensatte brioche sliders-brød passer helt perfekt her, eventuelt kan du bruke andre sliders-brød eller små rundstykker. Ha gjerne litt ekstra hvitløk i pannen før du tilsetter de knuste tomatene. Ha eventuelt også litt mer olje i så hvitløken freses blank og saftig.
- 600 g kjøttdeig
- 1 stk løk, middels stor
- 3 fedd hvitløk
- 1.5 dl melk
- 1.5 dl briochesmuler
- 80 g parmesan, revet
- 2 ts fennikelfrø, knuste
- 0.5 dl persille, hakket
- 2 boks hermetiske tomater, hakkede
- 1 klype tørket chili
- salt
- pepper
- sukker
- 200 g mozzarella, revet
- 12 stykker briochebrød, burgerbrød/sliders
- basilikum, og/eller persille
- olivenolje, mild, til steking
- 600 g kjøttdeig
- 1 stk løk, middels stor
- 3 fedd hvitløk
- 1.5 dl melk
- 1.5 dl briochesmuler
- 80 g parmesan, revet
- 2 ts fennikelfrø, knuste
- 0.5 dl persille, hakket
- 2 boks hermetiske tomater, hakkede
- 1 klype tørket chili
- salt
- pepper
- sukker
- 200 g mozzarella, revet
- 12 stykker briochebrød, burgerbrød/sliders
- basilikum, og/eller persille
- olivenolje, mild, til steking
