Empanadas fylt med kjøttdeig
Argentinske Romina Yanarello (25) og Nicolás Peranic (28) erobrer Oslo med sine empanadas. Hun er konditor, han er kokk. Til vanlig jobber de på fine dining-restaurantene A’laise og Maaemo i Oslo. Da de begge ble permittert fra restaurant-jobbene strakk ikke pengene til levekostnader til. Løsningen fant de i empanadas fra hjemlandet.
Nå vil de introdusere flere nordmenn for empanadasene «alle» snakker om.
Fyllet er nok til 12-15 empanadas. Empanadas kan enten frityrsteikes eller steikes i ovn.
Deigoppskrift finner du her
Oppskrift: De Mi Tierra
Argentinske Romina Yanarello (25) og Nicolás Peranic (28) erobrer Oslo med sine empanadas. Hun er konditor, han er kokk. Til vanlig jobber de på fine dining-restaurantene A’laise og Maaemo i Oslo. Da de begge ble permittert fra restaurant-jobbene strakk ikke pengene til levekostnader til. Løsningen fant de i empanadas fra hjemlandet.
Nå vil de introdusere flere nordmenn for empanadasene «alle» snakker om.
Fyllet er nok til 12-15 empanadas. Empanadas kan enten frityrsteikes eller steikes i ovn.
Deigoppskrift finner du her
Oppskrift: De Mi Tierra
Ingredienser
- 500 g kjøttdeig
- 3 stk løk
- 1 stk rød paprika
- salt og kvernet pepper
- 1 ts spisskummen
- 1 ts paprikapulver
- 3 stk eggeplomme, hardkokt
- 50 g grønne oliven, hakket
Slik gjør du:
- 500 g kjøttdeig
- 3 stk løk
- 1 stk rød paprika
- salt og kvernet pepper
- 1 ts spisskummen
- 1 ts paprikapulver
- 3 stk eggeplomme, hardkokt
- 50 g grønne oliven, hakket
