La oss slå et slag for de hjemmelagde saftige karbonadene, toppet med bløt og gyllenstekt løk. Stek gjerne dobbelt så mye løk som du hadde tenkt, erfaringsmessig blir det aldri nok. Server «karbiser» til middag med saus og poteter, eller lag deg et deilig karbonadesmørbrød toppet med masse løk og speilegg. Det er godt det!! Oppskriften gir 8 karbonader. Tips: Serveres gjerne på en god brødblings med salat, agurk/sylteagurk, tomat, stekt løk og speilegg.
Kna karbonadedeigen raskt sammen med resten av ingrediensene.
Del deigen i 8 boller og klapp dem flate.
Stek karbonadene i en varm stekepanne med litt olje og smør til de har fått god farge på begge sider. La de steke videre i 3-4 minutter ved middels varme.
Rens og skjær løken i 1 cm tykke skiver. Stek løken over middels/middels lav varme i en blanding av olje og smør. La løken få god tid ved relativ svak varme slik at den blir bløt, gyllen og karamellisert. Dryss gjerne over en klype sukker underveis i stekingen.
Server nystekte karbonader med stekt løk og pynt for eksempel med noen salatblader og et persilledryss.
Bon appetit!
Kna karbonadedeigen raskt sammen med resten av ingrediensene.
Del deigen i 8 boller og klapp dem flate.
Stek karbonadene i en varm stekepanne med litt olje og smør til de har fått god farge på begge sider. La de steke videre i 3-4 minutter ved middels varme.
Rens og skjær løken i 1 cm tykke skiver. Stek løken over middels/middels lav varme i en blanding av olje og smør. La løken få god tid ved relativ svak varme slik at den blir bløt, gyllen og karamellisert. Dryss gjerne over en klype sukker underveis i stekingen.
Server nystekte karbonader med stekt løk og pynt for eksempel med noen salatblader og et persilledryss.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto