Enkel asiatisk-inspirert nudelbowl med kjøttdeig
Denne bollen med nudler, kjøttdeig og grønnsaker er laget i en fei. Har du ikke alle ingrediensene for hånden, kan du mikse og trikse det til med det du har. Istedenfor hoisin- og soyasaus, kan du for eksempel bruke oystersauce og sweet chili. Nudler kan erstattes med ris, og grønnsakene kan enkelt justeres med det du måtte ha liggende i grønnsaksskuffen.
Tips: Kjøttdeig av storfe kan erstattes med kjøttdeig av kylling, svin eller lam.
Denne bollen med nudler, kjøttdeig og grønnsaker er laget i en fei. Har du ikke alle ingrediensene for hånden, kan du mikse og trikse det til med det du har. Istedenfor hoisin- og soyasaus, kan du for eksempel bruke oystersauce og sweet chili. Nudler kan erstattes med ris, og grønnsakene kan enkelt justeres med det du måtte ha liggende i grønnsaksskuffen.
Tips: Kjøttdeig av storfe kan erstattes med kjøttdeig av kylling, svin eller lam.
Ingredienser
- 500 g kjøttdeig
- 2 ss ingefær, fersk og finrevet
- 3 - 4 ss hoisin saus
- 2 ss soyasaus
- 1 ss sriracha
- 2 ts sesamolje
- 4 stk vårløk, finsnittet
- koriander, frisk
- thai basilikum, (kan sløyfes)
- olje, til steking
Til servering
- nudler
- gulrot, strimlet
- cashewnøtter, hakkede
Slik gjør du:
- 500 g kjøttdeig
- 2 ss ingefær, fersk og finrevet
- 3 - 4 ss hoisin saus
- 2 ss soyasaus
- 1 ss sriracha
- 2 ts sesamolje
- 4 stk vårløk, finsnittet
- koriander, frisk
- thai basilikum, (kan sløyfes)
- olje, til steking
Til servering
- nudler
- gulrot, strimlet
- cashewnøtter, hakkede
