Krydret kjøttdeig med erter, eller «keema matar», er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Server keema matar med ris og naan-brød - og godt selskap.
Krydret kjøttdeig med erter, eller «keema matar», er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Server keema matar med ris og naan-brød - og godt selskap.
Hakk løk i terninger, riv hvitløk og ingefær, knus tomater, mal korianderfrø, finsnitt chili.
Fres kjøttdeigen i en tørr panne, bruk en gaffel/sleiv til å røre med slik at kjøttdeigen blir grovkornet og gjennomstekt.
Varm olje, ha i spisskummen og løk. Stek løken til den er gyllen og tilsett revet hvitløk, tomater og krydderet. Kok i 2–4 minutter til oljen flyter opp. Tilsett frosne eller hermetiske erter og kok videre i 5 minutter.
Ha i kjøttdeig, bland godt og avslutt med garam masala, finhakket koriander og sitronsaft på toppen.
Serveres med ris og naan-brød.
Bon appetit!
Hakk løk i terninger, riv hvitløk og ingefær, knus tomater, mal korianderfrø, finsnitt chili.
Fres kjøttdeigen i en tørr panne, bruk en gaffel/sleiv til å røre med slik at kjøttdeigen blir grovkornet og gjennomstekt.
Varm olje, ha i spisskummen og løk. Stek løken til den er gyllen og tilsett revet hvitløk, tomater og krydderet. Kok i 2–4 minutter til oljen flyter opp. Tilsett frosne eller hermetiske erter og kok videre i 5 minutter.
Ha i kjøttdeig, bland godt og avslutt med garam masala, finhakket koriander og sitronsaft på toppen.
Serveres med ris og naan-brød.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto