En deilig asiatisk-inspirert nudelrett med masse gode smaker av ingefær, chili og hvitløk. Perfekt hverdagsmat som passer like godt til lunsj som ti middag.
En deilig asiatisk-inspirert nudelrett med masse gode smaker av ingefær, chili og hvitløk. Perfekt hverdagsmat som passer like godt til lunsj som ti middag.
Tilsett ingefær, hvitløk og chili og la det frese godt under omrøring i et par minutter (skal bli gyllent, men absolutt ikke mørkebrunt).
Løft det ut av pannen så lenge og ha kjøttdeigen over i pannen. Vær nøye med å dele kjøttdeigen i små biter og la det steke til alt er gjennomstekt (gjerne også litt sprøstekt).
Tilsett sweet chili, oystersauce, soyasaus, sesamolje og den stekte chiliblandingen. La alt surre sammen et par små minutter.
Topp nudlene med «kjøttsausen» og dryss over litt sesamfrø, grovhakket koriander og strimlet vårløk. Serveres med ekstra chilisaus ved siden av.
Bon appetit!
Varm litt olje i en stor stekepanne eller wok.
Tilsett ingefær, hvitløk og chili og la det frese godt under omrøring i et par minutter (skal bli gyllent, men absolutt ikke mørkebrunt).
Løft det ut av pannen så lenge og ha kjøttdeigen over i pannen. Vær nøye med å dele kjøttdeigen i små biter og la det steke til alt er gjennomstekt (gjerne også litt sprøstekt).
Tilsett sweet chili, oystersauce, soyasaus, sesamolje og den stekte chiliblandingen. La alt surre sammen et par små minutter.
Topp nudlene med «kjøttsausen» og dryss over litt sesamfrø, grovhakket koriander og strimlet vårløk. Serveres med ekstra chilisaus ved siden av.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto