Bland sammen brød og melk. La det svelle i 10 minutter.
Finhakk løk og hvitløk og fres det mykt i smør.
Bland det oppbløtte brødet i kjøttdeigen. Tilsett løk, parmesan, fennikel og persille. Krydre godt med salt og pepper.
Rør deigen sammen til den er jevn og alt er godt blandet. Trill ut valnøttstore boller med rene, våte hender.
Brun kjøttbollene i to (eller flere) omganger i en stor stekepanne. Kok ut pannen med vinen (eventuelt kjøttkraft) og la det koke inn til 1/3. Tilsett tomatene, kok opp og la sausen småputre i 10 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.
Ha kjøttbollene over i sausen og la dem putre i 15 minutter. Dryss over hakkede urter og ekstra parmesan ved servering.
Bon appetit!
Bland sammen brød og melk. La det svelle i 10 minutter.
Finhakk løk og hvitløk og fres det mykt i smør.
Bland det oppbløtte brødet i kjøttdeigen. Tilsett løk, parmesan, fennikel og persille. Krydre godt med salt og pepper.
Rør deigen sammen til den er jevn og alt er godt blandet. Trill ut valnøttstore boller med rene, våte hender.
Brun kjøttbollene i to (eller flere) omganger i en stor stekepanne. Kok ut pannen med vinen (eventuelt kjøttkraft) og la det koke inn til 1/3. Tilsett tomatene, kok opp og la sausen småputre i 10 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.
Ha kjøttbollene over i sausen og la dem putre i 15 minutter. Dryss over hakkede urter og ekstra parmesan ved servering.