Til hovedinnhold

Pølse med karamellisert rødløk og blåmuggost

30 min
9 varer
457
Pølse med karamellisert rødløk og blåmuggost

Denne pølsen blir nesten som en skikkelig god burger. Med karamellisert løk og blåmuggost. Helt grei pølsemat. 

Ingredienser

2
porsjoner
  • 4 stk pølse, gode
  • 4 stk pølsebrød, saftige
  • blåmuggost, eller annen god ost som brie eller camembert

Karamellisert rødløk

  • 2 stk rødløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss olje
  • 2 ss sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk pølse, gode
  • 4 stk pølsebrød, saftige
  • blåmuggost, eller annen god ost som brie eller camembert

Karamellisert rødløk

  • 2 stk rødløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss olje
  • 2 ss sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • salt
Lag karamellisert rødløk: Rens og skjær løken i tynne skiver. Stek løken myk i smør og olje. Dryss over sukker og stek løken videre over middels varme til løken er helt myk og karamellisert, rør ofte. Tilsett eddiken og la det koke til all væske har fordampet. Smak løken til med en klype salt.
Topp pølse i brød med lun eller varm karamellisert løk og biter av blåmuggost.
woman cooking

Bon appetit!

Lag karamellisert rødløk: Rens og skjær løken i tynne skiver. Stek løken myk i smør og olje. Dryss over sukker og stek løken videre over middels varme til løken er helt myk og karamellisert, rør ofte. Tilsett eddiken og la det koke til all væske har fordampet. Smak løken til med en klype salt.
Topp pølse i brød med lun eller varm karamellisert løk og biter av blåmuggost.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?