blåmuggost, eller annen god ost som brie eller camembert
Karamellisert rødløk
2 stk rødløk
1 ss smør
1 ss olje
2 ss sukker
2 ss rødvinseddik
salt
Lag karamellisert rødløk: Rens og skjær løken i tynne skiver. Stek løken myk i smør og olje. Dryss over sukker og stek løken videre over middels varme til løken er helt myk og karamellisert, rør ofte. Tilsett eddiken og la det koke til all væske har fordampet. Smak løken til med en klype salt.
Topp pølse i brød med lun eller varm karamellisert løk og biter av blåmuggost.
Bon appetit!
Lag karamellisert rødløk: Rens og skjær løken i tynne skiver. Stek løken myk i smør og olje. Dryss over sukker og stek løken videre over middels varme til løken er helt myk og karamellisert, rør ofte. Tilsett eddiken og la det koke til all væske har fordampet. Smak løken til med en klype salt.
Topp pølse i brød med lun eller varm karamellisert løk og biter av blåmuggost.