rask

Pølse med karamellisert rødløk og blåmuggost

30 min

Denne pølsen blir nesten som en skikkelig god burger. Med karamellisert løk og blåmuggost. Helt grei pølsemat. 

521 har lagret denne
Pølse med karamellisert rødløk og blåmuggost

Denne pølsen blir nesten som en skikkelig god burger. Med karamellisert løk og blåmuggost. Helt grei pølsemat. 

521 har lagret denne
2
porsjoner
  • 4 stk pølse, gode
  • 4 stk pølsebrød, saftige
  • blåmuggost, eller annen god ost som brie eller camembert

Karamellisert rødløk

  • 2 stk rødløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss olje
  • 2 ss sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • salt
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk pølse, gode
  • 4 stk pølsebrød, saftige
  • blåmuggost, eller annen god ost som brie eller camembert

Karamellisert rødløk

  • 2 stk rødløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss olje
  • 2 ss sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • salt
Lag karamellisert rødløk: Rens og skjær løken i tynne skiver. Stek løken myk i smør og olje. Dryss over sukker og stek løken videre over middels varme til løken er helt myk og karamellisert, rør ofte. Tilsett eddiken og la det koke til all væske har fordampet. Smak løken til med en klype salt.
Topp pølse i brød med lun eller varm karamellisert løk og biter av blåmuggost.
woman cooking

Bon appetit!

Lag karamellisert rødløk: Rens og skjær løken i tynne skiver. Stek løken myk i smør og olje. Dryss over sukker og stek løken videre over middels varme til løken er helt myk og karamellisert, rør ofte. Tilsett eddiken og la det koke til all væske har fordampet. Smak løken til med en klype salt.
Topp pølse i brød med lun eller varm karamellisert løk og biter av blåmuggost.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?