rask

Pytt i panne med jordskokk og chorizo

30 min

Vi burde bli mye flinkere til å bruke jordskokk i maten. Som i en pytt i panne. Her er det brukt løk, poteter og chorizo til. men bruk gjerne av de grønnsakene du har - som gulrøtter og andre rotfrukter.
Speilegget på toppen gjør det hele bare litt ekstra lekkert!

68 har lagret denne
Pytt i panne med jordskokk og chorizo

Vi burde bli mye flinkere til å bruke jordskokk i maten. Som i en pytt i panne. Her er det brukt løk, poteter og chorizo til. men bruk gjerne av de grønnsakene du har - som gulrøtter og andre rotfrukter.
Speilegget på toppen gjør det hele bare litt ekstra lekkert!

68 har lagret denne
4
porsjoner
  • 300 g jordskokk
  • 4 stk poteter
  • 1 stk løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 300 g chorizopølse, rå
  • 4 ss friske urter, gressløk, persille og kjørvel
  • 4 stk egg
  • salt og kvernet pepper
  • smør, eller olje til steking
Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g jordskokk
  • 4 stk poteter
  • 1 stk løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 300 g chorizopølse, rå
  • 4 ss friske urter, gressløk, persille og kjørvel
  • 4 stk egg
  • salt og kvernet pepper
  • smør, eller olje til steking
Vask og skrubb jordskokkene og potetene. Skjær alt i små jevne biter. Rens og grovhakk løken og knus hvitløkfeddet. Del pølsen i skiver (eller klem farsen i jevne biter ut av pølsetarmen).
Stek alle grønnsakene møre over middels varme.
Stek pølsebitene for seg og bland alt sammen når grønnsakene er klare. Krydre med salt og pepper.
Dryss over hakkede urter og server retten med et stekt egg på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Vask og skrubb jordskokkene og potetene. Skjær alt i små jevne biter. Rens og grovhakk løken og knus hvitløkfeddet. Del pølsen i skiver (eller klem farsen i jevne biter ut av pølsetarmen).
Stek alle grønnsakene møre over middels varme.
Stek pølsebitene for seg og bland alt sammen når grønnsakene er klare. Krydre med salt og pepper.
Dryss over hakkede urter og server retten med et stekt egg på toppen.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?