Vi burde bli mye flinkere til å bruke jordskokk i maten. Som i en pytt i panne. Her er det brukt løk, poteter og chorizo til. men bruk gjerne av de grønnsakene du har - som gulrøtter og andre rotfrukter. Speilegget på toppen gjør det hele bare litt ekstra lekkert!
Vi burde bli mye flinkere til å bruke jordskokk i maten. Som i en pytt i panne. Her er det brukt løk, poteter og chorizo til. men bruk gjerne av de grønnsakene du har - som gulrøtter og andre rotfrukter. Speilegget på toppen gjør det hele bare litt ekstra lekkert!
Vask og skrubb jordskokkene og potetene. Skjær alt i små jevne biter. Rens og grovhakk løken og knus hvitløkfeddet. Del pølsen i skiver (eller klem farsen i jevne biter ut av pølsetarmen).
Stek alle grønnsakene møre over middels varme.
Stek pølsebitene for seg og bland alt sammen når grønnsakene er klare. Krydre med salt og pepper.
Dryss over hakkede urter og server retten med et stekt egg på toppen.
Bon appetit!
Vask og skrubb jordskokkene og potetene. Skjær alt i små jevne biter. Rens og grovhakk løken og knus hvitløkfeddet. Del pølsen i skiver (eller klem farsen i jevne biter ut av pølsetarmen).
Stek alle grønnsakene møre over middels varme.
Stek pølsebitene for seg og bland alt sammen når grønnsakene er klare. Krydre med salt og pepper.
Dryss over hakkede urter og server retten med et stekt egg på toppen.