Frisk thaisalat duftende av koriander med små eksotiske kjøttboller er super sommermat. Smaker like godt til regnfulle sommerdager som til dager med dampende hete.
Frisk thaisalat duftende av koriander med små eksotiske kjøttboller er super sommermat. Smaker like godt til regnfulle sommerdager som til dager med dampende hete.
Finhakk sitrongress, bruk bare den lyseste delen av stilken. Bland dette godt inn i svinekjøttdeigen sammen med finhakket ingefær og hvitløk.
Form små kjøttboller, ca. en teskje som rulles i håndflatene.
Varm olje i wokkpannen til middels varme. Ha i grønn currypasta, rør rundt ett minutt før kokosmelk og vann tilsettes. La blandingen småkoke i fem minutter før kjøttbollene legges i.
Kok kjøttbollene i sausen i ca. fem minutter. Tilsett fiskesaus og brunt sukker. Rør forsiktig før finhakket basilikum has i.
Kok eggnudene etter anvisning på pakken. Bland nudlene med kjøttboller og saus. Ha i vårløk, rød chili og strø over frisk koriander ved servering.
Bon appetit!
Finhakk sitrongress, bruk bare den lyseste delen av stilken. Bland dette godt inn i svinekjøttdeigen sammen med finhakket ingefær og hvitløk.
Form små kjøttboller, ca. en teskje som rulles i håndflatene.
Varm olje i wokkpannen til middels varme. Ha i grønn currypasta, rør rundt ett minutt før kokosmelk og vann tilsettes. La blandingen småkoke i fem minutter før kjøttbollene legges i.
Kok kjøttbollene i sausen i ca. fem minutter. Tilsett fiskesaus og brunt sukker. Rør forsiktig før finhakket basilikum has i.
Kok eggnudene etter anvisning på pakken. Bland nudlene med kjøttboller og saus. Ha i vårløk, rød chili og strø over frisk koriander ved servering.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto