Til hovedinnhold

Pytt i panne med pølse og eple

25 min
5 varer
257
Pytt i panne med pølse og eple

Denne kan lages av nesten hva som helst, her får pølsa følge med nøtteaktige jordskokker og friske epler.

Ingredienser

2
porsjoner
  • 150 g jordskokk, rensede kokte
  • 150 g bacon, eller flesk
  • 200 g kjøttpølse, smaksrik pølse
  • 1 stk eple
  • 50 g bladpersille, til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g jordskokk, rensede kokte
  • 150 g bacon, eller flesk
  • 200 g kjøttpølse, smaksrik pølse
  • 1 stk eple
  • 50 g bladpersille, til pynt (kan sløyfes)
Skjær jordskokken i biter, flesket i tynne skiver og pølsene i grove biter. Skjær eplet i båter.
Stek flesket gyllent og sprøtt i litt smør før du tilsetter de øvrige ingrediensene. Stek til alt er gyllent og lekkert.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær jordskokken i biter, flesket i tynne skiver og pølsene i grove biter. Skjær eplet i båter.
Stek flesket gyllent og sprøtt i litt smør før du tilsetter de øvrige ingrediensene. Stek til alt er gyllent og lekkert.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?