Pytt i panne med pølse og eple
25 min
5 varer
257
Denne kan lages av nesten hva som helst, her får pølsa følge med nøtteaktige jordskokker og friske epler.
Ingredienser
2
porsjoner
- 150 g jordskokk, rensede kokte
- 150 g bacon, eller flesk
- 200 g kjøttpølse, smaksrik pølse
- 1 stk eple
- 50 g bladpersille, til pynt (kan sløyfes)
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 150 g jordskokk, rensede kokte
- 150 g bacon, eller flesk
- 200 g kjøttpølse, smaksrik pølse
- 1 stk eple
- 50 g bladpersille, til pynt (kan sløyfes)
Skjær jordskokken i biter, flesket i tynne skiver og pølsene i grove biter. Skjær eplet i båter.
Stek flesket gyllent og sprøtt i litt smør før du tilsetter de øvrige ingrediensene. Stek til alt er gyllent og lekkert.

Bon appetit!
Skjær jordskokken i biter, flesket i tynne skiver og pølsene i grove biter. Skjær eplet i båter.
Stek flesket gyllent og sprøtt i litt smør før du tilsetter de øvrige ingrediensene. Stek til alt er gyllent og lekkert.