rask
Pytt i panne med pølse og eple
25 min
Denne kan lages av nesten hva som helst, her får pølsa følge med nøtteaktige jordskokker og friske epler.
Lagret av 264 brukere
Denne kan lages av nesten hva som helst, her får pølsa følge med nøtteaktige jordskokker og friske epler.
Lagret av 264 brukere
Ingredienser
2
porsjoner
- 150 g jordskokk, rensede kokte
- 150 g bacon, eller flesk
- 200 g kjøttpølse, smaksrik pølse
- 1 stk eple
- 50 g bladpersille, til pynt (kan sløyfes)
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 150 g jordskokk, rensede kokte
- 150 g bacon, eller flesk
- 200 g kjøttpølse, smaksrik pølse
- 1 stk eple
- 50 g bladpersille, til pynt (kan sløyfes)
Skjær jordskokken i biter, flesket i tynne skiver og pølsene i grove biter. Skjær eplet i båter.
Stek flesket gyllent og sprøtt i litt smør før du tilsetter de øvrige ingrediensene. Stek til alt er gyllent og lekkert.

Bon appetit!
Skjær jordskokken i biter, flesket i tynne skiver og pølsene i grove biter. Skjær eplet i båter.
Stek flesket gyllent og sprøtt i litt smør før du tilsetter de øvrige ingrediensene. Stek til alt er gyllent og lekkert.