Kaker til alle anledninger | Våre beste oppskrifter

Kaker

De beste kakene til store og små anledninger. Fra enkle sjokoladekaker til marsipankaker og lekre festkaker!

Gå til lagrede oppskrifter
populære filtre
måltid
egenskap
type rett
ingrediens
1
av24

Populære kaker til alle anledninger

Finnes det egentlig noen anledning der kake ikke er en god idé? Den allsidige desserten kan lages med utallige smakskombinasjoner og toppinger, og nær like mange former og fasonger. Slik kan du enkelt velge den varianten som passer anledningen og selskapet best. Hos oss kan du finne kaker og desserter til for eksempel jul, påske og 17.mai, men også kaker til bursdag og konfirmasjon. Det beste med kake er allikevel at det ikke finnes noen regler - lag den kaken du har mest lyst på, også om det er en vanlig onsdag.

Kakeoppskrifter av ulike slag

Mange har klassiske kakeoppskrifter lagret i hjernebarken, nedarvet fra familie eller lært og laget gjennom mange runder med kakebaking. Vi elsker de tradisjonelle søtsakene, men av og til er det moro å teste noe nytt også. Kanskje finner du en ny vri på pavlovaen, eller en kremkake du aldri har prøvd før? Eller hva med å prøve en annen kake med frukt og bær?

Når du skal lage kake til mange

Året består av mange merkedager der det er en selvfølge med kake på bordet. Om du skal lage kake til mange er langpannekaker et godt valg. Da får du laget en stor kake med mange biter, uten altfor mye jobb eller oppvask. I tillegg kan du velge og vrake i de fleste typer kake - sjokoladekake, gulrotkake eller ostekake, valget er ditt. Er du ikke i kakehumør, er også kjeks og småkaker stas for både store og små. Her kan du også leke deg med pyntingen!

Gi form til kakebordet

Om dere ikke er like mange som skal dele kaken, kan en klassisk formkake være noe for deg. Kaker kan nemlig lages i alt fra brødform til bundt-form, eller den tradisjonelle, runde kakeformen. Noen kaker skal ha en spesiell form, men det er ingenting i veien for å lage andre typer kaker i en ny fasong.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?