Det søte livs melkesjokolade-brownie
Det søte livs melkesjokolade-brownie er kaken for alle dere som elsker smaken av mild og lys melkesjokolade. Oppskriften er en klassisk oppskrift på brownies, men i stedet for mørk sjokolade, brukes det her både smeltet og hakket melkesjokolade i deigen. Kakene blir utrolig deilige, og får akkurat passe myk og «fudgy» konsistens som brownies jo skal ha.
Oppskriften passer til en liten langpanne, cirka 20 x 30 cm. Kakestykkene er fine å fryse og tiner raskt.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Det søte livs melkesjokolade-brownie er kaken for alle dere som elsker smaken av mild og lys melkesjokolade. Oppskriften er en klassisk oppskrift på brownies, men i stedet for mørk sjokolade, brukes det her både smeltet og hakket melkesjokolade i deigen. Kakene blir utrolig deilige, og får akkurat passe myk og «fudgy» konsistens som brownies jo skal ha.
Oppskriften passer til en liten langpanne, cirka 20 x 30 cm. Kakestykkene er fine å fryse og tiner raskt.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
- 200 g smør
- 300 g melkesjokolade
- 4 stykker egg
- 1.5 dl sukker
- 1 dl brunt sukker
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 3 dl hvetemel
- 100 g melkesjokolade, hakket
Pynt
- 1 ss melis
- 1 ss kakaopulver
- 200 g smør
- 300 g melkesjokolade
- 4 stykker egg
- 1.5 dl sukker
- 1 dl brunt sukker
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 3 dl hvetemel
- 100 g melkesjokolade, hakket
Pynt
- 1 ss melis
- 1 ss kakaopulver
