Til hovedinnhold

Enkel snickerskake

45 min
10 varer
1.2k
Snickerskake med krem, eggekrem, sjokoladekrem og Snickers på toppen
Privat

Lucas Fernando Storaunet (11) og kompisen Herman Anker Gusfre (11) fra TV-serien «Bakebananas» på TV2 drømmer om å bli konditorer.

Denne enkle snickerskaken er Lucas' favorittoppskrift.

Snickerskaken kan også lages glutenfri ved at man bytter ut Ritz-kjeksene med Salti glutenfrie kjeks.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 3 stk eggehvite
  • 3 dl sukker
  • 20 stk ritzkjeks, evt Salti glutenfrie kjeks
  • 2.5 dl peanøtter
  • 3 dl kremfløte

Eggekrem

  • 3 stk eggeplomme
  • 3 ss sukker

Sjokoladekrem

  • 100 g lys kokesjokolade
  • 60 g smør
  • 1 ts kaffepulver

Pynt

  • Snickers, om ønskelig

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 stk eggehvite
  • 3 dl sukker
  • 20 stk ritzkjeks, evt Salti glutenfrie kjeks
  • 2.5 dl peanøtter
  • 3 dl kremfløte

Eggekrem

  • 3 stk eggeplomme
  • 3 ss sukker

Sjokoladekrem

  • 100 g lys kokesjokolade
  • 60 g smør
  • 1 ts kaffepulver

Pynt

  • Snickers, om ønskelig
Stivpisk eggehviter og sukker. Ha i finhakkede peanøtter og Ritz-kjeks som smuldres.
Stivpisk eggehviter og sukker. Ha i finhakkede peanøtter og Ritz-kjeks som smuldres.
Stekes i 20 min på 175 grader på bakepapir i langpanne eller i to runde former (24 centimeter i diameter).
Stekes i 20 min på 175 grader på bakepapir i langpanne eller i to runde former (24 centimeter i diameter).
Del kaken i to like deler (dersom den er stekt i langpanne). Kjøl ned kaken. Stivpisk kremfløte og smør kremen mellom lagene.
Del kaken i to like deler (dersom den er stekt i langpanne). Kjøl ned kaken. Stivpisk kremfløte og smør kremen mellom lagene.
Eggekrem: Eggeplommer og sukker røres lett sammen.
Sjokoladekrem: sjokolade, smør og pulverkaffe varmes og avkjøles til den tykner litt.
Sjokoladekrem: sjokolade, smør og pulverkaffe varmes og avkjøles til den tykner litt.
Eggekrem og sjokoladekrem blandes og smøres oppå kaken.
Kan om ønskelig pyntes med Snickers-sjokolade.
Eggekrem og sjokoladekrem blandes og smøres oppå kaken.


 Kan om ønskelig pyntes med Snickers-sjokolade.
woman cooking

Bon appetit!

Stivpisk eggehviter og sukker. Ha i finhakkede peanøtter og Ritz-kjeks som smuldres.
Stivpisk eggehviter og sukker. Ha i finhakkede peanøtter og Ritz-kjeks som smuldres.
Stekes i 20 min på 175 grader på bakepapir i langpanne eller i to runde former (24 centimeter i diameter).
Stekes i 20 min på 175 grader på bakepapir i langpanne eller i to runde former (24 centimeter i diameter).
Del kaken i to like deler (dersom den er stekt i langpanne). Kjøl ned kaken. Stivpisk kremfløte og smør kremen mellom lagene.
Del kaken i to like deler (dersom den er stekt i langpanne). Kjøl ned kaken. Stivpisk kremfløte og smør kremen mellom lagene.
Eggekrem: Eggeplommer og sukker røres lett sammen.
Sjokoladekrem: sjokolade, smør og pulverkaffe varmes og avkjøles til den tykner litt.
Sjokoladekrem: sjokolade, smør og pulverkaffe varmes og avkjøles til den tykner litt.
Eggekrem og sjokoladekrem blandes og smøres oppå kaken.
Kan om ønskelig pyntes med Snickers-sjokolade.
Eggekrem og sjokoladekrem blandes og smøres oppå kaken.


 Kan om ønskelig pyntes med Snickers-sjokolade.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?