Hjemmelaget sandwich-is med sjokoladekake og vaniljeis
Hjemmelaget sandwich-is med sjokoladekake og vaniljeis er kjempepopulære å ha i fryseren!
Her har jeg laget en variant som består av supergode, browniesaktige kakebunner som er fylt med vaniljeis og chunky sjokoladebiter. Bitene kan oppbevares i fryseren gjennom sommeren og hentes frem når du får lyst på noe skikkelig godt!
Gelatinen i iskremen forhindrer at isen smelter for fort, men kan sløyfes hvis du ønsker det.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Hjemmelaget sandwich-is med sjokoladekake og vaniljeis er kjempepopulære å ha i fryseren!
Her har jeg laget en variant som består av supergode, browniesaktige kakebunner som er fylt med vaniljeis og chunky sjokoladebiter. Bitene kan oppbevares i fryseren gjennom sommeren og hentes frem når du får lyst på noe skikkelig godt!
Gelatinen i iskremen forhindrer at isen smelter for fort, men kan sløyfes hvis du ønsker det.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Sjokoladekake
- 300 g smør
- 6 dl sukker
- 8 ss kakaopulver
- 1 ss vaniljepasta, eller vaniljeekstrakt
- 4 stykker egg
- 3 dl hvetemel
Iskrem
- 6 stykker eggeplomme
- 2 dl sukker
- 1 ss vaniljepasta, eller vaniljeekstrakt
- 3 stykker gelatinplater, (kan sløyfes)
- 2 ss vann, kokende (kan sløyfes)
- 6 dl kremfløte
- 200 g lys kokesjokolade
Pynt
- 200 g lys kokesjokolade, (kan sløyfes)
Sjokoladekake
- 300 g smør
- 6 dl sukker
- 8 ss kakaopulver
- 1 ss vaniljepasta, eller vaniljeekstrakt
- 4 stykker egg
- 3 dl hvetemel
Iskrem
- 6 stykker eggeplomme
- 2 dl sukker
- 1 ss vaniljepasta, eller vaniljeekstrakt
- 3 stykker gelatinplater, (kan sløyfes)
- 2 ss vann, kokende (kan sløyfes)
- 6 dl kremfløte
- 200 g lys kokesjokolade
Pynt
- 200 g lys kokesjokolade, (kan sløyfes)
