Fransk sjokolademoussekake
Fransk sjokolademoussekake egner seg utmerket til festlige anledninger.
På fransk heter kaken "Dur Mou" som betyr “fast og myk”. Dette viser nok til konsistensen på kaken, som består av en fast del og en bløt del. Kaken består nemlig av delvis stekt og delvis ustekt sjokolademousse.
Kaken er fantastisk nydelig og anbefales varmt!
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Fransk sjokolademoussekake egner seg utmerket til festlige anledninger.
På fransk heter kaken "Dur Mou" som betyr “fast og myk”. Dette viser nok til konsistensen på kaken, som består av en fast del og en bløt del. Kaken består nemlig av delvis stekt og delvis ustekt sjokolademousse.
Kaken er fantastisk nydelig og anbefales varmt!
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
- 280 g smør
- 280 g mørk sjokolade
- 280 g sukker
- 1 stk vaniljestang
- 9 stykker eggeplomme
- 9 stykker eggehvite
Slik gjør du:
- 280 g smør
- 280 g mørk sjokolade
- 280 g sukker
- 1 stk vaniljestang
- 9 stykker eggeplomme
- 9 stykker eggehvite
