Kladdkake i langpanne er noe av det enkleste som finnes og også noe av det beste som finnes! Deigen røres raskt sammen og gir en myk og deilig litt kladdete sjokoladekake.
Kladdkaken stekes i stor langpanne og rekker til mange.
Kladdkake i langpanne er noe av det enkleste som finnes og også noe av det beste som finnes! Deigen røres raskt sammen og gir en myk og deilig litt kladdete sjokoladekake.
Kladdkaken stekes i stor langpanne og rekker til mange.
Smelt smør. Hell det i en bakebolle og tilsett sukkeret. Ha deretter i egg og rør godt med en visp.
Tilsett deretter vaniljesukker, kakaopulver og til slutt hvetemel og bland godt. Alt skal bare røres raskt sammen for hånd, så du trenger ikke noen mikser.
Fordel deigen utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (cirka 30 x 40 cm).
Stek kaken midt i ovnen på cirka 180 grader i cirka 25 minutter. Kaken skal være så vidt gjennomstekt og fortsatt myk.
Avkjøl kaken i langpannen før den deles i firkanter. Sikt over melis før servering.
Bon appetit!
Smelt smør. Hell det i en bakebolle og tilsett sukkeret. Ha deretter i egg og rør godt med en visp.
Tilsett deretter vaniljesukker, kakaopulver og til slutt hvetemel og bland godt. Alt skal bare røres raskt sammen for hånd, så du trenger ikke noen mikser.
Fordel deigen utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (cirka 30 x 40 cm).
Stek kaken midt i ovnen på cirka 180 grader i cirka 25 minutter. Kaken skal være så vidt gjennomstekt og fortsatt myk.
Avkjøl kaken i langpannen før den deles i firkanter. Sikt over melis før servering.