Raw-kake - Brownie
Raw-kake - Brownie er en av de mest populære kakene på kafeen Oslo Raw, og den er laget av blant annet kokosmasse, kakao, dadler, agavesirup, kakaonibs, kaffe og kokoskrem.
Alt du trenger av utstyr for å lage den er en foodprosessor og en fryser.
Kaken gir cirka 16 porsjoner.
Oppskriften er det raw food-gründer Tiril Refsum som står bak, og den er hentet fra boken Rågodt (Gyldendal Norske Forlag).
Raw-kake - Brownie er en av de mest populære kakene på kafeen Oslo Raw, og den er laget av blant annet kokosmasse, kakao, dadler, agavesirup, kakaonibs, kaffe og kokoskrem.
Alt du trenger av utstyr for å lage den er en foodprosessor og en fryser.
Kaken gir cirka 16 porsjoner.
Oppskriften er det raw food-gründer Tiril Refsum som står bak, og den er hentet fra boken Rågodt (Gyldendal Norske Forlag).
Ingredienser
Kakebunn
- 3 dl kokosmasse
- 3 dl kakaopulver
- 2 dl valnøtter
- 20 stykker dadler, små, friske og uten steiner
- 2 dl kakaobiter
- 4 ss kokosblomstsukker
- 5 ss mandelsmør
- 0.5 ts vaniljepulver
- 0.5 ts salt
- 4 ss lønnesirup, eller fibersirup
Sjokoladekrem
- 15 stykker dadler, små, friske og uten steiner
- 4 dl kokoskrem
- 2 dl kakaopulver, rått
- 1 dl kokosolje, eller kakaosmør
- 2 ss kokosblomstsukker
- 3 ss lønnesirup, evt. fibersirup eller ris malt-sirup
- 0.5 ts salt
- 5 dråpe stevia, vanilje
Pynt
- 2 dl hasselnøtter
- 0.5 dl Gojibær
- 2 dl kakaobiter
- 1 dl hampfrø
Slik gjør du:
Kakebunn
- 3 dl kokosmasse
- 3 dl kakaopulver
- 2 dl valnøtter
- 20 stykker dadler, små, friske og uten steiner
- 2 dl kakaobiter
- 4 ss kokosblomstsukker
- 5 ss mandelsmør
- 0.5 ts vaniljepulver
- 0.5 ts salt
- 4 ss lønnesirup, eller fibersirup
Sjokoladekrem
- 15 stykker dadler, små, friske og uten steiner
- 4 dl kokoskrem
- 2 dl kakaopulver, rått
- 1 dl kokosolje, eller kakaosmør
- 2 ss kokosblomstsukker
- 3 ss lønnesirup, evt. fibersirup eller ris malt-sirup
- 0.5 ts salt
- 5 dråpe stevia, vanilje
Pynt
- 2 dl hasselnøtter
- 0.5 dl Gojibær
- 2 dl kakaobiter
- 1 dl hampfrø

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto