Raw-kake - Brownie

4 h
Lagret av 156 brukere
Raw-kake - Brownie
Foto: Line Dammen
Lagret av 156 brukere

Ingredienser

1
porsjoner

Kakebunn

  • 3 dl kokosmasse
  • 3 dl kakaopulver
  • 2 dl valnøtter
  • 20 stykker dadler, små, friske og uten steiner
  • 2 dl kakaobiter
  • 4 ss kokosblomstsukker
  • 5 ss mandelsmør
  • 0.5 ts vaniljepulver
  • 0.5 ts salt
  • 4 ss lønnesirup, eller fibersirup

Sjokoladekrem

  • 15 stykker dadler, små, friske og uten steiner
  • 4 dl kokoskrem
  • 2 dl kakaopulver, rått
  • 1 dl kokosolje, eller kakaosmør
  • 2 ss kokosblomstsukker
  • 3 ss lønnesirup, evt. fibersirup eller ris malt-sirup
  • 0.5 ts salt
  • 5 dråpe stevia, vanilje

Pynt

  • 2 dl hasselnøtter
  • 0.5 dl Gojibær
  • 2 dl kakaobiter
  • 1 dl hampfrø

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale

Kakebunn

  • 3 dl kokosmasse
  • 3 dl kakaopulver
  • 2 dl valnøtter
  • 20 stykker dadler, små, friske og uten steiner
  • 2 dl kakaobiter
  • 4 ss kokosblomstsukker
  • 5 ss mandelsmør
  • 0.5 ts vaniljepulver
  • 0.5 ts salt
  • 4 ss lønnesirup, eller fibersirup

Sjokoladekrem

  • 15 stykker dadler, små, friske og uten steiner
  • 4 dl kokoskrem
  • 2 dl kakaopulver, rått
  • 1 dl kokosolje, eller kakaosmør
  • 2 ss kokosblomstsukker
  • 3 ss lønnesirup, evt. fibersirup eller ris malt-sirup
  • 0.5 ts salt
  • 5 dråpe stevia, vanilje

Pynt

  • 2 dl hasselnøtter
  • 0.5 dl Gojibær
  • 2 dl kakaobiter
  • 1 dl hampfrø
Ha alle ingrediensene til kakebunnen i en foodprosessor og kjør til deigen samler seg. Det skal fortsatt være noen større biter igjen i deigen, slik at du smaker de ulike ingrediensene.
Tilsett mer dadler eller sirup hvis deigen ikke samler seg ordentlig.
Dekk en rektangelformet form på rundt 30 x 25 cm med bakepapir. Klem deigen ut i formen.
Ha alle ingrediensene til sjokoladekremen i foodprosessoren, og kjør til en jevn og kremet konsistens.
Fordel kremen på kakebunnen.
Grovhakk hasselnøttene til pynten og fordel dem på toppen av kaken sammen med gojibær, kakaonibs og hampfrø.
Sett kaken i fryseren. Etter fire timer eller mer i fryseren kan du skjære opp brownien i mindre biter.
woman cooking

Bon appetit!

Ha alle ingrediensene til kakebunnen i en foodprosessor og kjør til deigen samler seg. Det skal fortsatt være noen større biter igjen i deigen, slik at du smaker de ulike ingrediensene.
Tilsett mer dadler eller sirup hvis deigen ikke samler seg ordentlig.
Dekk en rektangelformet form på rundt 30 x 25 cm med bakepapir. Klem deigen ut i formen.
Ha alle ingrediensene til sjokoladekremen i foodprosessoren, og kjør til en jevn og kremet konsistens.
Fordel kremen på kakebunnen.
Grovhakk hasselnøttene til pynten og fordel dem på toppen av kaken sammen med gojibær, kakaonibs og hampfrø.
Sett kaken i fryseren. Etter fire timer eller mer i fryseren kan du skjære opp brownien i mindre biter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?