Blondies med krem
Blondies med krem er den lyse søsterkaken til brownies. Den har samme gode, bløte konsistens, men den lages uten mørk sjokolade og blir derfor lys i fargen.
Den gode smaken kommer i stedet fra brunt sukker, vanilje, valnøtter og hvit sjokolade.
Blondie med krem er en rund blondiekake, som er dekket med lettpisket krem. Den luftige kremen gjør seg veldig godt med den mektige, bløte kaken.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Blondies med krem er den lyse søsterkaken til brownies. Den har samme gode, bløte konsistens, men den lages uten mørk sjokolade og blir derfor lys i fargen.
Den gode smaken kommer i stedet fra brunt sukker, vanilje, valnøtter og hvit sjokolade.
Blondie med krem er en rund blondiekake, som er dekket med lettpisket krem. Den luftige kremen gjør seg veldig godt med den mektige, bløte kaken.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
Blondiekake
- 3 stykker egg
- 250 g brunt sukker
- 200 g smør
- 1 ts vaniljepasta
- 4.5 dl hvetemel
- 200 g valnøtter
- 100 g hvit sjokolade
Krempynt
- 3 dl kremfløte
- 30 g mandelflak
Slik gjør du:
Blondiekake
- 3 stykker egg
- 250 g brunt sukker
- 200 g smør
- 1 ts vaniljepasta
- 4.5 dl hvetemel
- 200 g valnøtter
- 100 g hvit sjokolade
Krempynt
- 3 dl kremfløte
- 30 g mandelflak
