Julebrownies med kanel
Julebrownies med kanel er laget etter etter konseptet: Ta din favoritt og gjør den julete.
Her er det brukt kanel, ingefær og nellik i røren, men du kan variere eller utelate krydderet. Nøtter kan også varieres med valnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, peanøtter eller macadamianøtter. Tranebær kan byttes ut med annen tørket frukt som rosiner, aprikoser og tørkede fikener skåret i små biter.
Oppskriften gir cirka 30 biter.
Julebrownies med kanel er laget etter etter konseptet: Ta din favoritt og gjør den julete.
Her er det brukt kanel, ingefær og nellik i røren, men du kan variere eller utelate krydderet. Nøtter kan også varieres med valnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, peanøtter eller macadamianøtter. Tranebær kan byttes ut med annen tørket frukt som rosiner, aprikoser og tørkede fikener skåret i små biter.
Oppskriften gir cirka 30 biter.
- 250 g smør
- 250 g mørk sjokolade
- 4 stykker egg, store
- 200 g brunt sukker
- 200 g sukker
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts kanel
- 0.5 ts ingefær, revet, tørket
- 1 klype nellik
- 200 g mel
- 3 ss kakao
- 100 g pekannøtter, eller valnøtter
- 50 g pistasjkjerner
- 100 g tranebær, tørket, eller annen tørket frukt
- 250 g smør
- 250 g mørk sjokolade
- 4 stykker egg, store
- 200 g brunt sukker
- 200 g sukker
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts kanel
- 0.5 ts ingefær, revet, tørket
- 1 klype nellik
- 200 g mel
- 3 ss kakao
- 100 g pekannøtter, eller valnøtter
- 50 g pistasjkjerner
- 100 g tranebær, tørket, eller annen tørket frukt
