Konfektkake
Konfektkake er en proppfull av sjokolade og ganske så mektig. Et lite stykke holder for de fleste.
Et friskt tilbehør passer glitrende, så du kan godt servere med bringebær, pasjonsfrukt eller epler i en eller annen variant. Gjerne som bærsalat, pasjonsfruktsaus eller stekte, syrlige eplebiter.
Til denne kaken trenger du en rund springform som er 22 til 24 centimeter i diameter.
Konfektkake er en proppfull av sjokolade og ganske så mektig. Et lite stykke holder for de fleste.
Et friskt tilbehør passer glitrende, så du kan godt servere med bringebær, pasjonsfrukt eller epler i en eller annen variant. Gjerne som bærsalat, pasjonsfruktsaus eller stekte, syrlige eplebiter.
Til denne kaken trenger du en rund springform som er 22 til 24 centimeter i diameter.
- 300 g mørk sjokolade
- 150 g meierismør
- 5 stykker egg, mellomstore
- 2 dl sukker
- 100 g hvetemel, siktet
Glasur
- 2.5 dl fløte
- 250 g mørk sjokolade
- 1.5 ss smør, romtemperert
- 300 g mørk sjokolade
- 150 g meierismør
- 5 stykker egg, mellomstore
- 2 dl sukker
- 100 g hvetemel, siktet
Glasur
- 2.5 dl fløte
- 250 g mørk sjokolade
- 1.5 ss smør, romtemperert
