Appelsin + sjokolade= sant. Kladdkake med appelsin er helt himmelsk!
Kaken er rask å røre sammen og smaker fortreffelig sammen med karamell eller vaniljeiskrem. Ettersom den er ganske mektig passer det også godt å servere den som små konfektbiter.
Appelsin + sjokolade= sant. Kladdkake med appelsin er helt himmelsk!
Kaken er rask å røre sammen og smaker fortreffelig sammen med karamell eller vaniljeiskrem. Ettersom den er ganske mektig passer det også godt å servere den som små konfektbiter.
Smelt smør og sjokolade sammen i en kjele. Bruk en dyp kjele, hele røren skal lages i den. La blandingen bli lunken før du røren inn sukker og vaniljeestrakt.
Bland inn et og ett egg. Visp godt.
Vend inn mel og kakao.
Rør inn appelsinzesten. Tilsett gjerne litt chili eller kanel, om du ønsker mer smak. Nøtter og tørket frukt er også godt.
Fyll i form - liten langpanne eller kakeform med diameter 24 centimeter. Stek på 180 grader i 25 minutter.
La den avkjøles før du skjærer i stykker. Dryss over litt melis og revet appelsinskall før servering.
Bon appetit!
Smelt smør og sjokolade sammen i en kjele. Bruk en dyp kjele, hele røren skal lages i den. La blandingen bli lunken før du røren inn sukker og vaniljeestrakt.
Bland inn et og ett egg. Visp godt.
Vend inn mel og kakao.
Rør inn appelsinzesten. Tilsett gjerne litt chili eller kanel, om du ønsker mer smak. Nøtter og tørket frukt er også godt.
Fyll i form - liten langpanne eller kakeform med diameter 24 centimeter. Stek på 180 grader i 25 minutter.
La den avkjøles før du skjærer i stykker. Dryss over litt melis og revet appelsinskall før servering.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto