Sjokoladekake med bjørnebær
Sjokoladekake med bjørnebær er en mørk konfektkake, som får en litt friskere smak enn tradisjonelle konfektkaker på grunn av bjørnebærene. Sjokolade og bjørnebær er en fantastisk god smakskombinasjon!
Kaken blir fuktig og mektig, og det er nettopp slik den skal være. Server kaken i smale stykker, og gjerne med vaniljeis som tilbehør.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Sjokoladekake med bjørnebær er en mørk konfektkake, som får en litt friskere smak enn tradisjonelle konfektkaker på grunn av bjørnebærene. Sjokolade og bjørnebær er en fantastisk god smakskombinasjon!
Kaken blir fuktig og mektig, og det er nettopp slik den skal være. Server kaken i smale stykker, og gjerne med vaniljeis som tilbehør.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Sjokoladekake
- 200 g smør
- 100 g mørk kokesjokolade, 70 % kakaoinnhold
- 3 stk egg
- 375 g sukker
- 30 g kakaopulver
- 200 g hvetemel
- 200 g bjørnebær, friske eller frosne
Glasur
- 0.5 dl matfløte
- 150 g kokesjokolade
Pynt
- 200 g bjørnebær, friske
- 2 ss melis
Sjokoladekake
- 200 g smør
- 100 g mørk kokesjokolade, 70 % kakaoinnhold
- 3 stk egg
- 375 g sukker
- 30 g kakaopulver
- 200 g hvetemel
- 200 g bjørnebær, friske eller frosne
Glasur
- 0.5 dl matfløte
- 150 g kokesjokolade
Pynt
- 200 g bjørnebær, friske
- 2 ss melis
