Varm ovnen til 175 grader. Kle to springformer som er 20 centimeter med bakepapir. Du kan eventuelt bruke en som er 24 centimeter.
Pisk smør og sukker hvitt og luftig. Visp inn ett og ett egg. Visp godt mellom hvert egg du tilsetter og skrap ned langs med kantene i bollen.
Sikt sammen alt det tørre. Rør det tørre og melken vekselsvis inn i røren.
Fordel røren i formene og stek bunnene midt i ovnen i cirka 35 minutter. Sjekk med en kakepinne at kakene er ferdige. Avkjøles først i formene og så videre på rist.
Visp smør og melis til glasuren lyst og luftig. Visp inn vaniljesukker og egg.
Smelt sammen sjokolade og kaffe og rør det godt inn i smørkremen. Smak til med noen dråper romessens.
Del de avkjølte bunnene i to. Legg en bunn på et passende fat og smør over litt glasur. Legg på neste bunn, smør på litt glasur og fortsett slik.
Dekk hele kaken med glasur og pynt med Non Stop og seigmenn.
Bon appetit!
Varm ovnen til 175 grader. Kle to springformer som er 20 centimeter med bakepapir. Du kan eventuelt bruke en som er 24 centimeter.
Pisk smør og sukker hvitt og luftig. Visp inn ett og ett egg. Visp godt mellom hvert egg du tilsetter og skrap ned langs med kantene i bollen.
Sikt sammen alt det tørre. Rør det tørre og melken vekselsvis inn i røren.
Fordel røren i formene og stek bunnene midt i ovnen i cirka 35 minutter. Sjekk med en kakepinne at kakene er ferdige. Avkjøles først i formene og så videre på rist.
Visp smør og melis til glasuren lyst og luftig. Visp inn vaniljesukker og egg.
Smelt sammen sjokolade og kaffe og rør det godt inn i smørkremen. Smak til med noen dråper romessens.
Del de avkjølte bunnene i to. Legg en bunn på et passende fat og smør over litt glasur. Legg på neste bunn, smør på litt glasur og fortsett slik.
Dekk hele kaken med glasur og pynt med Non Stop og seigmenn.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto