Sjokoladekake med pasjonsfruktfromasj
Sjokoladekake med pasjonsfruktfromasj er en utrolig god smakskombinasjon!
Fromasjfyllet gir her et friskt, tropisk og forførende innslag til den ellers nokså mektige sjokoladekaken. Kaken blir litt eksklusiv siden den både inneholder mange pasjonsfrukter og ekte kokesjokolade, men det kjennes på smaken, så det er det verdt!
Resultatet blir en flott og nydelig sjokoladekake!
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Sjokoladekake med pasjonsfruktfromasj er en utrolig god smakskombinasjon!
Fromasjfyllet gir her et friskt, tropisk og forførende innslag til den ellers nokså mektige sjokoladekaken. Kaken blir litt eksklusiv siden den både inneholder mange pasjonsfrukter og ekte kokesjokolade, men det kjennes på smaken, så det er det verdt!
Resultatet blir en flott og nydelig sjokoladekake!
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
Sjokoladekake
- 200 g smør
- 200 g kokesjokolade
- 4 stk egg
- 300 g sukker
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 300 g hvetemel
- 1 ts natron
- 1 ts bakepulver
- 3 dl lettrømme
Pasjonsfruktfromasj
- 15 stk pasjonsfrukt
- 350 g sukker
- 1 dl vann
- 5 plate(r) gelatin
- 200 g kremost
- 3 dl kremfløte
- 2 dråpe konditorfarge, gul (kan sløyfes)
Sjokoladeglasur
- 150 g smør
- 200 g kokesjokolade
- 500 g melis
- 1 dl kaffe
Slik gjør du:
Sjokoladekake
- 200 g smør
- 200 g kokesjokolade
- 4 stk egg
- 300 g sukker
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 300 g hvetemel
- 1 ts natron
- 1 ts bakepulver
- 3 dl lettrømme
Pasjonsfruktfromasj
- 15 stk pasjonsfrukt
- 350 g sukker
- 1 dl vann
- 5 plate(r) gelatin
- 200 g kremost
- 3 dl kremfløte
- 2 dråpe konditorfarge, gul (kan sløyfes)
Sjokoladeglasur
- 150 g smør
- 200 g kokesjokolade
- 500 g melis
- 1 dl kaffe
Sjokoladekaken
Pasjonsfruktfromasj
