Nemesis
Er du på jakt etter en supersaftig kake med en ren og intens sjokoladesmak skal du teste ut sjokoladekaken «Nemesis». Den legendariske «Chocolate Nemesis» stammer fra «The River Café» i London. Kaken er laget uten mel, og er stekt i vannbad, noen som gir den en ekstremt delikat, fløyelsmyk og kremet konsistens. Du klarer rett og slett ikke å motstå denne hinsides sjokoladekaken når du først har smakt den. Og jeg må advare deg, som sjokoholiker vil du aldri klare å rømme fra din Nemesis. Tips: Denne kaken er glutenfri. Kaken er vanskelig å skjære i pene stykker fordi den er så myk. Bruk en varm kniv så går det fint.
Er du på jakt etter en supersaftig kake med en ren og intens sjokoladesmak skal du teste ut sjokoladekaken «Nemesis». Den legendariske «Chocolate Nemesis» stammer fra «The River Café» i London. Kaken er laget uten mel, og er stekt i vannbad, noen som gir den en ekstremt delikat, fløyelsmyk og kremet konsistens. Du klarer rett og slett ikke å motstå denne hinsides sjokoladekaken når du først har smakt den. Og jeg må advare deg, som sjokoholiker vil du aldri klare å rømme fra din Nemesis. Tips: Denne kaken er glutenfri. Kaken er vanskelig å skjære i pene stykker fordi den er så myk. Bruk en varm kniv så går det fint.
Ingredienser
- 5 stk egg
- 250 g sukker
- 1.25 dl vann
- 350 g mørk sjokolade, 60-70%
- 225 g smør, romtemperert
- kakao, til pynt
Slik gjør du:
- 5 stk egg
- 250 g sukker
- 1.25 dl vann
- 350 g mørk sjokolade, 60-70%
- 225 g smør, romtemperert
- kakao, til pynt
