Kokosbollekake
Dette er kaken for deg som elsker kokosboller! Siri Fossing bak bloggen Rett fra Hjertet står for oppskriften på denne skumkaken, som er glutenfri. Den kan gjerne lages både to og tre dager i forveien. Det er viktig å piske marengsblandingen til kokosbollekaken lenge nok, og pass også på at gelatinen ikke kokes. Den skal bare piskes ut i det ferdigkokte, varme vannet.
Oppskrift: Siri Fossing/Rett fra Hjertet
Dette er kaken for deg som elsker kokosboller! Siri Fossing bak bloggen Rett fra Hjertet står for oppskriften på denne skumkaken, som er glutenfri. Den kan gjerne lages både to og tre dager i forveien. Det er viktig å piske marengsblandingen til kokosbollekaken lenge nok, og pass også på at gelatinen ikke kokes. Den skal bare piskes ut i det ferdigkokte, varme vannet.
Oppskrift: Siri Fossing/Rett fra Hjertet
- 6 stykker gelatin, plater
- 3 dl sukker
- 4 stykker eggehvite
- 1 dl vann, kokende
- kokosmasse
- 60 g Delfiafett
- 50 g mørk kokesjokolade
- 6 stykker gelatin, plater
- 3 dl sukker
- 4 stykker eggehvite
- 1 dl vann, kokende
- kokosmasse
- 60 g Delfiafett
- 50 g mørk kokesjokolade
