Bland sammen mandler og melis til mandelbunnen. Visp eggehviter og sukker til marengs.
Vend mandelmelisen inn i marengsen. Hell røren over i en springform (20-22 cm) kledd med bakepapir.
Stek bunnen ved 170 grader i 20 minutter. Avkjøl.
Smelt sjokoladen forsiktig over vannbad eller i mikrobølgeovn. Sjokoladen må ikke bli for varm. La den eventuelt få kjøle seg litt ned igjen til romtemperatur.
Pisk egg, sukker og appelsinskall til eggedosis. Visp fløten til myk krem.
Bland sjokoladen inn i eggedosisen og vend til slutt inn kremen og appelsinlikør om ønskelig.
Hell sjokoladekremen over bunnen, og la kaken stå i kjøleskapet natten over.
Fjern formen og bakepapiret og pynt kaken med høvlet sjokolade, syltet appelsinskall og et lett kakaodryss.
Bon appetit!
Bland sammen mandler og melis til mandelbunnen. Visp eggehviter og sukker til marengs.
Vend mandelmelisen inn i marengsen. Hell røren over i en springform (20-22 cm) kledd med bakepapir.
Stek bunnen ved 170 grader i 20 minutter. Avkjøl.
Smelt sjokoladen forsiktig over vannbad eller i mikrobølgeovn. Sjokoladen må ikke bli for varm. La den eventuelt få kjøle seg litt ned igjen til romtemperatur.
Pisk egg, sukker og appelsinskall til eggedosis. Visp fløten til myk krem.
Bland sjokoladen inn i eggedosisen og vend til slutt inn kremen og appelsinlikør om ønskelig.
Hell sjokoladekremen over bunnen, og la kaken stå i kjøleskapet natten over.
Fjern formen og bakepapiret og pynt kaken med høvlet sjokolade, syltet appelsinskall og et lett kakaodryss.