Smelt smøret i en kasserolle over middels varme. Hakk opp sjokoladen og rør sjokoladen inn i det smeltede smøret. Trekk kasserollen til side så lenge.
Visp sammen egg og sukker i en bolle. Visp inn vaniljesukker og siktet mel. Rør deigen helt glatt og rør til slutt inn sjokoladesmøret.
Kle en liten firkantet form med bakepapir, 20x20 cm, og hell i røren. Stek kaken ved 170 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen.
Hakk og smelt den hvite sjokoladen til pynten sammen med smøret.
Snu kaken slik at den jevne lyse undersiden er opp. Smør sjokoladen jevnt utover kaken og dryss over tørkede bringebær, nøtter, kokos og lakrispulver etter ønske.
Oppbevar kaken i kjøleskapet og skjær den opp i jevne små stykker før servering.
Bon appetit!
Varm oven til 170 grader.
Smelt smøret i en kasserolle over middels varme. Hakk opp sjokoladen og rør sjokoladen inn i det smeltede smøret. Trekk kasserollen til side så lenge.
Visp sammen egg og sukker i en bolle. Visp inn vaniljesukker og siktet mel. Rør deigen helt glatt og rør til slutt inn sjokoladesmøret.
Kle en liten firkantet form med bakepapir, 20x20 cm, og hell i røren. Stek kaken ved 170 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen.
Hakk og smelt den hvite sjokoladen til pynten sammen med smøret.
Snu kaken slik at den jevne lyse undersiden er opp. Smør sjokoladen jevnt utover kaken og dryss over tørkede bringebær, nøtter, kokos og lakrispulver etter ønske.
Oppbevar kaken i kjøleskapet og skjær den opp i jevne små stykker før servering.