Det søte livs enkle brownies
Det søte livs enkle brownies er laget med kakao i stedet for sjokolade!
– Jeg har alltid tenkt at man må bruke skikkelig sjokolade i brownies for å få den rike sjokoladesmaken og myke, litt klebrige konsistensen som ekte brownies jo skal ha. Så kom jeg over denne oppskriften på brownies med kakao og ble nærmest slått i bakken av det fantastisk gode resultatet! Siden har dette vært en av mine absolutte favorittoppskrifter på brownies, skriver kakeblogger Kristine Ilstad i boken «Det søte liv - Kristines favoritter»
Du velger selv om du vil lage denne kaken med eller uten valnøtter, og husk at det er viktig at kaken ikke stekes for lenge. Det er den klebrige konsistensen som kjennetegner skikkelige brownies.
Oppskriften passer til en stor langpanne, ca. 30 x 40 cm.
Oppskrift: Kristine Ilstad / boken «Det søte liv - Kristines favoritter» (Cappelen Damm)
Det søte livs enkle brownies er laget med kakao i stedet for sjokolade!
– Jeg har alltid tenkt at man må bruke skikkelig sjokolade i brownies for å få den rike sjokoladesmaken og myke, litt klebrige konsistensen som ekte brownies jo skal ha. Så kom jeg over denne oppskriften på brownies med kakao og ble nærmest slått i bakken av det fantastisk gode resultatet! Siden har dette vært en av mine absolutte favorittoppskrifter på brownies, skriver kakeblogger Kristine Ilstad i boken «Det søte liv - Kristines favoritter»
Du velger selv om du vil lage denne kaken med eller uten valnøtter, og husk at det er viktig at kaken ikke stekes for lenge. Det er den klebrige konsistensen som kjennetegner skikkelige brownies.
Oppskriften passer til en stor langpanne, ca. 30 x 40 cm.
Oppskrift: Kristine Ilstad / boken «Det søte liv - Kristines favoritter» (Cappelen Damm)
Ingredienser
- 400 g smør
- 8 stykker egg
- 1 kg sukker
- 12 ss kakaopulver
- 2 ts vaniljesukker
- 200 g valnøtter, (kan sløyfes)
- 600 g hvetemel
Slik gjør du:
- 400 g smør
- 8 stykker egg
- 1 kg sukker
- 12 ss kakaopulver
- 2 ts vaniljesukker
- 200 g valnøtter, (kan sløyfes)
- 600 g hvetemel
