Lys sjokoladekake med Non Stop og O'boy
Bakeblogger Gry Nordvik Karlsen fra Grys Kjøkkenskriverier står bak denne lekre oppskriften på lys sjokoladekake med Non Stop og O'boy, og dette må da være den perfekte sjokoladekaken til barneselskapet! Den milde smaken gjør kaken super for både barn og voksne som er glade i søtsaker.
Hvis du har lyst på en mer voksen smak, tipser Karlsen om at du kan dynke kakebunnene med litt espresso. Hvis du er glad i mørkere sjokolade, kan du også bytte ut O'boy-en med smeltet mørk sjokolade sånn at kremen får en dypere smak. Du kan også fylle kaken med frukt og bær.
Bakeblogger Gry Nordvik Karlsen fra Grys Kjøkkenskriverier står bak denne lekre oppskriften på lys sjokoladekake med Non Stop og O'boy, og dette må da være den perfekte sjokoladekaken til barneselskapet! Den milde smaken gjør kaken super for både barn og voksne som er glade i søtsaker.
Hvis du har lyst på en mer voksen smak, tipser Karlsen om at du kan dynke kakebunnene med litt espresso. Hvis du er glad i mørkere sjokolade, kan du også bytte ut O'boy-en med smeltet mørk sjokolade sånn at kremen får en dypere smak. Du kan også fylle kaken med frukt og bær.
Ingredienser
- 2 stykker egg
- 1.5 dl sukker
- 1 dl rapsolje
- 1 dl vann
- 2.5 dl hvetemel
- 2 ss kakaopulver
- 1.5 ts bakepulver
- sjokoladelinser
Sjokoladekrem
- 150 g margarin
- 300 g melis
- 1.5 dl O'boy
- 3 ss melk
Slik gjør du:
- 2 stykker egg
- 1.5 dl sukker
- 1 dl rapsolje
- 1 dl vann
- 2.5 dl hvetemel
- 2 ss kakaopulver
- 1.5 ts bakepulver
- sjokoladelinser
Sjokoladekrem
- 150 g margarin
- 300 g melis
- 1.5 dl O'boy
- 3 ss melk
