Brownies i langpanne med bringebær og hvit sjokolade
Brownies i langpanne med bringebær og hvit sjokolade var en kake Godt-redaksjonen oppdaget i en bursdag.
Til tross for et fantastisk kakebord med alt fra pavlova, ostekake og kremkaker, var det denne browniesen gjestene flokket seg om. De fleste endte opp med klissete sjokoladefingre, superimponerte over effekten av en liten sjokoladekake.
De innbakte bringebærene gir brownien et frisk overraskelsesmoment, og toppingen med hvite sjokoladestrimlerer er neste vaniljekremete.
Kakebakeren var foodie og kokk Eivind Landsvik, og vi har hanket inn oppskriften slik at dere alle kan nyte den. Han anbefaler å bruke kvalitetssjokolader i kaken og tipser om at frosne bringebær gjør jobben med å plassere ut bærne i brownisen enklere.
Brownies i langpanne med bringebær og hvit sjokolade var en kake Godt-redaksjonen oppdaget i en bursdag.
Til tross for et fantastisk kakebord med alt fra pavlova, ostekake og kremkaker, var det denne browniesen gjestene flokket seg om. De fleste endte opp med klissete sjokoladefingre, superimponerte over effekten av en liten sjokoladekake.
De innbakte bringebærene gir brownien et frisk overraskelsesmoment, og toppingen med hvite sjokoladestrimlerer er neste vaniljekremete.
Kakebakeren var foodie og kokk Eivind Landsvik, og vi har hanket inn oppskriften slik at dere alle kan nyte den. Han anbefaler å bruke kvalitetssjokolader i kaken og tipser om at frosne bringebær gjør jobben med å plassere ut bærne i brownisen enklere.
- 500 g mørk sjokolade
- 250 g smør
- 8 stk egg
- 800 g sukker
- 125 g mel
- 100 g hvit sjokolade
- 1 kurv bringebær
- 500 g mørk sjokolade
- 250 g smør
- 8 stk egg
- 800 g sukker
- 125 g mel
- 100 g hvit sjokolade
- 1 kurv bringebær
