Mini-pavlova med sjokolade og friske bær
Pavlova er et nydelig alternativ til dessert, spesielt når noe skal feires. Den ser pen ut på kakebordet og kan være et effektivt valg når du har lite tid i en hektisk hverdag.
Her har Martine Espeland fra Det Norske Kokkelandslaget laget sin versjon av mini-pavlova med sjokolade! Topp den med bær, frukt og spiselige blomster for en ekstra vakker kreasjon.
Tips: Marengsen kan lages en måned før bruk. Bare husk å oppbevare marengsen i en lufttett boks.
Om ikke mini-marengs var det du hadde sett for deg å lage denne gangen kan du sjekke ut vår pavlova i langpanne eller alle våre andre fristende pavlova-oppskrifter.
Pavlova er et nydelig alternativ til dessert, spesielt når noe skal feires. Den ser pen ut på kakebordet og kan være et effektivt valg når du har lite tid i en hektisk hverdag.
Her har Martine Espeland fra Det Norske Kokkelandslaget laget sin versjon av mini-pavlova med sjokolade! Topp den med bær, frukt og spiselige blomster for en ekstra vakker kreasjon.
Tips: Marengsen kan lages en måned før bruk. Bare husk å oppbevare marengsen i en lufttett boks.
Om ikke mini-marengs var det du hadde sett for deg å lage denne gangen kan du sjekke ut vår pavlova i langpanne eller alle våre andre fristende pavlova-oppskrifter.
Ingredienser
Marengs
- 6 stk eggehvite
- 0.5 ts eddik
- 250 g sukker
- 0.5 ts maizenna
Sjokoladekrem
- 200 g sjokolade
- 400 g fløte
- 1 klype salt
- 2 plate(r) gelatin
Slik gjør du:
Marengs
- 6 stk eggehvite
- 0.5 ts eddik
- 250 g sukker
- 0.5 ts maizenna
Sjokoladekrem
- 200 g sjokolade
- 400 g fløte
- 1 klype salt
- 2 plate(r) gelatin
Marengs
Slik kan du lage mini-pavlova med sjokolade
Sjokoladekrem

Bon appetit!
Marengs
Slik kan du lage mini-pavlova med sjokolade