Pavlova uten egg
Selv om vanlig pavlova lages med eggehviter, kan du faktisk diske opp pavlova uten egg som et allergivennlig eller vegansk alternativ. Her brukes nemlig kikertlake som eggerstatning.
Vil du lage helt vegansk pavlova - altså pavlova uten egg og melk - kan du bruke et plantebasert alternativ til fløte til toppingen.
For inspirasjon til andre kremfyll kan du sjekke ut våre oppskrifter på pavlova med vaniljekrem eller pavlova med eggekrem.
Selv om vanlig pavlova lages med eggehviter, kan du faktisk diske opp pavlova uten egg som et allergivennlig eller vegansk alternativ. Her brukes nemlig kikertlake som eggerstatning.
Vil du lage helt vegansk pavlova - altså pavlova uten egg og melk - kan du bruke et plantebasert alternativ til fløte til toppingen.
For inspirasjon til andre kremfyll kan du sjekke ut våre oppskrifter på pavlova med vaniljekrem eller pavlova med eggekrem.
Ingredienser
- 1.5 dl kikertvann
- 180 g melis
- 1 ss maisenna
Krem og pynt
- 3 dl fløte, gjerne plantebasert
- 400 g jordbær
- 1 stk pasjonsfrukt
- 1 håndfull physalis
Slik gjør du:
- 1.5 dl kikertvann
- 180 g melis
- 1 ss maisenna
Krem og pynt
- 3 dl fløte, gjerne plantebasert
- 400 g jordbær
- 1 stk pasjonsfrukt
- 1 håndfull physalis
