Ostekake med kransekakebunn
Ostekake med kransekakebunn er både kjempegodt og smart: Alle som har invitert til festmiddager vet at det er godt med alt som er gjort i forkant. Denne forfriskende ostekaken med pasjonsfrukt, på en supersaftig kransekakebunn, kan du lage i dag og sette i fryseren - det har den faktisk bare godt av. Og pasjonsfruktsirupen den skal toppes med holder seg fint noen dager i kjøleskapet. Bare husk å ta ut kaken i god tid slik at den rekker å tine før servering.
Oppskriften er beregnet på en springform som er 22 cm i diameter.
NB: Avkjøling er ikke inkludert i tilberedelsestiden.
Ostekake med kransekakebunn er både kjempegodt og smart: Alle som har invitert til festmiddager vet at det er godt med alt som er gjort i forkant. Denne forfriskende ostekaken med pasjonsfrukt, på en supersaftig kransekakebunn, kan du lage i dag og sette i fryseren - det har den faktisk bare godt av. Og pasjonsfruktsirupen den skal toppes med holder seg fint noen dager i kjøleskapet. Bare husk å ta ut kaken i god tid slik at den rekker å tine før servering.
Oppskriften er beregnet på en springform som er 22 cm i diameter.
NB: Avkjøling er ikke inkludert i tilberedelsestiden.
Kransekakebunn
- 400 g mandler
- 350 g melis
- 4 stykker eggehvite, fra mellomstore/store egg
Pasjonsfruktostekrem
- 400 g kremost naturell
- 230 g sukker
- 1 dl pasjonsfruktsaft, (fra cirka 4-6 pasjonsfrukt)
- 1 stk lime, saften
- 4 stykker gelatinplater
- 5 dl kremfløte
Pasjonsfruktsirup
- 3 stykker appelsin
- 4 stykker pasjonsfrukt
- 100 g sukker
Kransekakebunn
- 400 g mandler
- 350 g melis
- 4 stykker eggehvite, fra mellomstore/store egg
Pasjonsfruktostekrem
- 400 g kremost naturell
- 230 g sukker
- 1 dl pasjonsfruktsaft, (fra cirka 4-6 pasjonsfrukt)
- 1 stk lime, saften
- 4 stykker gelatinplater
- 5 dl kremfløte
Pasjonsfruktsirup
- 3 stykker appelsin
- 4 stykker pasjonsfrukt
- 100 g sukker
