Ostekake i langpanne
Her viser jeg deg hvordan du kan lage en klassisk ostekake i langpanne. Du bør ha en stor form som er i hvert fall 30 x 40 cm i størrelse og som måler minst 5 cm i høyden. Oppskriften gir 35 store ostekakestykker, så dette er en ideell kake å lage dersom du skal ha selskap.
Pynt med noen friske bringebær, jordbær og blåbær, og du har en super kake til for eksempel 17. mai! Men ostekaken er flott i seg selv også, med rødt gelélokk.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Her viser jeg deg hvordan du kan lage en klassisk ostekake i langpanne. Du bør ha en stor form som er i hvert fall 30 x 40 cm i størrelse og som måler minst 5 cm i høyden. Oppskriften gir 35 store ostekakestykker, så dette er en ideell kake å lage dersom du skal ha selskap.
Pynt med noen friske bringebær, jordbær og blåbær, og du har en super kake til for eksempel 17. mai! Men ostekaken er flott i seg selv også, med rødt gelélokk.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Bunn
- 900 g havrekjeks, søt type
- 400 g smør
Ostefromasj
- 3 pakke sitrongelé, pulver
- 7.5 dl vann, kokende
- 9 dl lettrømme
- 600 g kremost
- 300 g melis
- 3 ts vaniljesukker
- 9 dl kremfløte
Gelélokk
- 3 pakke bringebærgelé, pulver
- 7.5 dl vann, kokende
Bunn
- 900 g havrekjeks, søt type
- 400 g smør
Ostefromasj
- 3 pakke sitrongelé, pulver
- 7.5 dl vann, kokende
- 9 dl lettrømme
- 600 g kremost
- 300 g melis
- 3 ts vaniljesukker
- 9 dl kremfløte
Gelélokk
- 3 pakke bringebærgelé, pulver
- 7.5 dl vann, kokende
